promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a Szerencsekerék körül, Ördög Nóra bugyi nélkül mutatkozott a kamera előtt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas botrány tört ki a Szerencsekerék egyik adása után, Ördög Nóra bugyi nélkül, átlátszó ruhában pózolt, közben pedig III. Károly döbbenetes kijelentést tett. Heti hírösszefoglaló.

Sokan emlékezhetnek még az Amerikai pite-filmek kis huncut, vörös zenetáboros csajára, aki végül Jim felesége lett. Az évek alatt Alyson Hannigan szinte felismerhetetlen lett ahhoz képest, hogy milyen volt az Amerikai pitében, vagy az Így jártam anyátokkal című sorozatban.

Botrány tört ki a Szerencsekerék egyik adása után, ugyanis az egyik játékos annak ellenére nem kapta meg a helyes megfejtésért járó 200 ezer forintot, hogy bemondta azt. A nézők nagyon kiakadtak, és neki estek a műsor szerkesztőinek.

Ördög Nóra élete egyik legbevállalósabb fotóját osztotta meg a közösségi oldalán. A TV2 műsorvezetője átlátszó ruhában, bugyi nélkül pózolt.

[[cikk3]]

A Szerencsekerék közösségi oldalain folyamatosan negatív kommenteket lehet olvasni, amik leginkább Kasza Tibire vonatkoznak. A nézők ugyanis rendszeresen felháborodnak a műsorvezető viselkedésén, de nemrég olyasmit tett, ami miatt végleg betelt náluk a pohár.

[[cikk4]]

1969-ben történt egy egészen hátborzongató eset hazánkban, ugyanis állítólag egy olyan, ismeretlen eredetű repülő tárgyat láttak egy katonai repülőtéren, aminek még a korong-szerű alakját is nehezen lehetett felismerni egy titokzatos dolog miatt. Egy katona számolt be az esetről.

[[cikk5]]

Nemrég a brit sajtó azt kérdezte III. Károlytól, hogy visszafogadja-e elhidegült fiát, Harry-t. A király viszont olyan választ adott erre, ami mindenkit megdöbbentett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás