promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sofia Vergara dögös drogbárónőként teszi ki a kellékeit, amikről bármit fel lehet szívni, a Netflix legnagyobb dobása lehet ez a sorozat
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok szerepben láthattuk már, de itt villant a legnagyobbat.

Sofía Vergara napjaink egyik legfelkapottabb színésznője: következetesen hosszú í-vel fogjuk írni a keresztnevét, ez a hivatalos ugyanis (a spanyol nyelvben a hosszú magánhangzó hangsúlyt jelent, tehát anyanyelvén a művésznő neve hosszú í-vel ejtendő).

Sofía Dél-Amerikában, Kolumbiában született, édesapja marhatenyésztő (egyike a kontinens gazdasági húzóágazatainak). Karrierjét 17 évesen kezdte, egy strandon fedezték fel ügynökök, első szereplése egy Pepsi-reklámban volt. A spanyol anyanyelvűeknek meg tud gyűlni a bajuk az angol nyelvvel, ezért Sofía kéttannyelvű oktatási intézményben tanult, hogy magas szinten elsajátíthassa a nemzetközi színészvilágban való dolgozáshoz elengedhetetlen angolt.

Az igazi áttörést és az ezzel együtt jövő világhírt a Modern család című sorozatnak köszönheti, amiben 2009-től annak 2020-as befejezéséig játszott. Állítása szerint szerepével nagyon könnyen tudott azonosulni, ugyanis ő magát a való életben is hasonló karakternek tartja: az amerikai sorozatban egy igazi vérbő, temperamentumos latin-amerikai anyukát játszott, aki rendkívül családcentrikus és a fiát igyekszik minden bajtól óvni.

Legújabb Netflix sorozatában a művésznő némileg sötétebb vizekre evezett a komédiánál (viszont nem túl jó ízléssel mondhatnánk, hogy kolumbiai gyökereihez közelebb került): a Griselda című, Griselda Blanco kolumbiai drog-bárónő életét feldolgozó életrajzi sorozatban játssza a főszereplőt.

A cikkben idáig igyekeztük türtőztetni magunkat, de nagyon nehéz nem észrevennünk azt is, hogy Sofía Vergara annyira gyönyörű, hogy el se akarjuk hinni, hogy 51 éves - távol álljunk tőlünk a rosszindulat, de az igazi Griselda Blanconál valamivel dekoratívabb külsővel áldotta meg a sors, aminek mi nagyon örülünk. A művésznő egyébként a közösségi médiában is igen aktív, ahol többek között ilyen fényképeket láthatunk róla:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás