promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népszerű műsorvezetővel robbant bombát a Sláger FM, rengetegen hallgatják az újonnan szerződtetett munkatársat, ámulnak a friss bőrbe húzott hírperceken
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éhes vércseként csapott le rá a Sláger FM: Az aranytorkú műsorvezetőnő minden hétköznap 10-16 között kápráztatja el a hallgatókat friss hírekkel, de ha beletelefonáltok énekel is nektek.

Temérdek munkája mellett sikerült utolérnünk a gyönyörű hangú Zsupos Ágit, aki bokros teendői közepette is szakított egy kellemes hangulatú fél órát arra, hogy meséljen múltjáról, jelenjéről és új műsorvezetői ambícióiról. Olvassátok szeretettel az interjút, annyit viszont előrebocsátok, hogy szó szerint sokat fogtok még hallani a művésznőről:

Először is fantasztikus a hangod, hogyan tettél szert erre az "adottságra", ha egyáltalán nevezhetjük így? Mennyire veleszületett mennyire tanult?

Az orgánum adottság, de a hangképzés elsajátítható. Attól tartok, beszédtechnika órák nélkül az én hangom sem lenne túl jellegzetes. Bár már gyerekként is sokat énekeltem, úgyhogy fene tudja.

Ha jól értesültem nem ez az első rádiós munkád, elmesélned milyen tapasztalataid voltak eddig, akár a szakmában, akár hobbi szinten, ami a hangodhoz kötődik?

Sosem gondoltam, hogy rádiós pályán fogok kikötni. Filmkészítő szakon végeztem az akkori egri EKF-en és gondoltam ezzel kereshetek egy kis pénzt, amíg nem helyezkedek el egy forgatáson. Debrecenben kezdtem el rádiózni és kiderült, hogy egész jó buli. Jól vettem a kanyarokat, egyre többet tanultam és a helyi Best FM után néhány éve felköltöztem Budapestre, hogy az ATV csoportnak, a Spirit FM-nek dolgozzak. Vidéki csatornákon is lehet hallani, reklámhangként és narrátorként is dolgozom, podcasteltem is. Gyakorlatilag bármivel, ami a hangrögzítéshez kapcsolódik. Most pedig a legújabb kihívás természetesen a Sláger FM.

Amikor először jártam itt, ez még csak egy daydream epizód volt. Ma reggel pedig elmondhattuk a hallgatóknak, hogy...

Posted by Ági Zsupos on Friday, January 12, 2024

 Ezek nagyon izgalmasak es bár meg rövid ideje vagy ott mégis: milyen benyomásaid voltak es miben más a sláger mint ahol eddig dolgoztál?

Minden tapasztalat más. Itt a Sláger FM-nél úgy érzem igazi szövetségesként dolgoznak az emberek. Irtó profik és mindig nagyon támogatóak. Az adásban tapasztalhatták a hallgatók, hogy nagyon jó a hangulat, egész nap nevetünk. Ez akkor is így van, ha nem ég az „ON AIR” lámpa. Szerintem egy jó munkakörnyezet megfizethetetlen, hiszen minden hétköznap együtt vagyunk. 

Hogyan jött az ötlet, hogy az ország egyik legnépszerűbb rádiójához csatlakozz? Amikor már benne voltál az eseményekben, akkor nagyon izgultál? 

Persze, hogy izgultam! De tudjátok hogy van ez. Belépsz valahová és érzed, hogy megjöttél. A tavalyi évem arról szólt, hogy kerestem az utamat a szakmai életben. Több olyan területen is kipróbáltam magam, ami nagyon izgalmas és építő volt. Az utolsó pillanatig tanakodtam, hogy merre induljak el a lehetőségek közül és őszintén nagyon boldog vagyok, hogy ezt az irányt jelöltük ki. Remélem a hallgatók is így érzik majd.

Nagy rajongótok vagyok és vannak ismerős nevek is a kollégáid között... Elárulhatod kikkel dolgozol es mesélsz kicsit a mindennapokról? 

A reggeli stábban Somogyi Zoli és Pordán Petra dolgoznak, péntekenként Kajdi Csaba Cylával kiegészülve. Napközben Viktorin Tamással vesszük át a stafétát, délután pedig Kis Kata szállítja a legnagyobb slágereket a hallgatóknak hétköznaponként. De a csapatot erősíti Garami Gábor, Kisó és Kovács Áron, S. Miller András, Liptai Claudia, Peller Mariann és még sok-sok tehetséges szakember. Mikus Tamara programigazgató pedig (eddigi tapasztalataim szerint másodjára) bebizonyította, hogy milyen nagyszerű a női energia a vezetői székben. Precíz, érzékeny és szakmája iránt nagyon elhivatott.

Azért lássuk be: nem mindennapi foglalkozást űzöl. Be tudsz kicsit avatni milyen egy felvételi folyamat? Mit ajánlasz azoknak akik szintén kacsintgatnak a rádiós szakma felé? 

Nehéz lenne röviden elmondani, hogy néz ki egy napunk. De tervezem, hogy a TikTok csatornámon megmutatok majd egyet vlog formájában. Aki szeretne erre pályára lépni, csak biztatni tudom, hogy előtte járjon el beszédtechnikára, legyen kitartó és építsen sok kapcsolatot. A médiapiacon elhelyezkedni újoncként szerintem most brutálisan nehéz, pedig rengeteg a tehetség.

Mikor hallhatnak személy szerint téged a hallgatók?

Minden hétköznap 10 és 16 óra között szállítom a friss híreket és közben Viktorin Tamás műsorvezetőtársaként tűnök fel a Napközbeni adásidőben. Óriási szerencse, hogy ilyen jól működünk együtt. Organikusan kialakult közöttünk egy testvéries cívódás és ez a humor-faktor szerintem igazán pezsgővé tudja tenni a műsort. Mondjuk az is igaz, hogy egy hétig csak azt modelleztük, működik-e a párosunk, szóval komoly előkészületek előzték meg a Sláger FM-hez igazolásomat.

Mit mondanál a hallgatóknak, miért titeket hallgassanak, mi az amiben szerinted különlegesek vagytok? 

A Sláger FM még most is őrzi a rádiózás esszenciáját. Azt, amitől interaktív, szórakoztató maradhat ez a formula. Napi közélet, programajánlatok, izgalmas podcastek, sok humor, családias hangulat és persze a legnagyobb slágerek. Nagyszerű szakemberek, akik nem csak az eszükkel, hanem a szívükkel is teszik a dolgukat. Ugye ezek után nem kell eladnom? :D  Remélem még többen tartanak majd velünk, mint eddig és sokáig tudunk együtt rádiózni ebben a formában

Nagyon köszönjük az exkluzív interjút a vérprofi hölgynek, aki még videókat is küldött nekünk a mindennapjairól. Amellett, hogy komoly szakmai munka folyik, úgy néz ki, hogy vidámságra is bőven marad idő:

@zs.agi Béla? Józsi? majd megszokom xD @Sláger FM #fyp eredeti hang - Zs.Ági

Itt pedig egy kemény munkanap végét láthatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás