promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva szavaktól zengett Sebestyén Balázsék rádióműsora, a hallgatók nem hittek a fülüknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs fia olyat mondott élő adásban, hogy attól megáll az ész. 

Mostanában nagy figyelem irányul a Rádió1 reggeli műsorára, a Balázsékra. Még előző évben jelentették be, hogy 2024 januárjától más felállás szerint fognak működni, ugyanis Vadon János hosszú évek után felhagy a rádiózással. Ezután pedig elkezdődtek a találgatások, hogy akkor vajon ki lesz az utódja Janinak. Alekosz korábban bejelentkezett már, hogy ő szívesen átveszi a rádiós helyét és szívesen lenne a csapat tagja. Egyelőre azonban nem hoztak a harmadik csapattagról döntést, a napokban Kovácsovics Fruzsina ült be Balázs és Rákoczi Feri mellé. 

Az előző héten azonban valami ennél is izgalmasabb dolog történt a rádiósokkal, de legfőképp Sebestyén Balázst sikerült kínos helyzetbe hozni. A tettes pedig nem más volt, mint a sztár kisebbik fia, Noel.

Az egész történet egy fiatal lánnyal kezdődött, aki arról mesélt a rádióban, hogy mindenféle sporttal kapcsolatos kártyát gyűjt, a szakemberek pedig csak úgy kapkodnak érte. Kiderült, hogy például egy-egy focis kártya hatalmas összegeket érhet, ha egy bizonyos felirat rajta van. Balázs ezután azon kezdett el fantáziálni, hogy lehet, hogy épp náluk is van egy ilyen darab, fia, Noel ugyanis imádja azokat. Rengeteg darabja van otthon, amelyet szorgalmasan gyűjt, épp ezért hívták fel őt is és kapcsolták be az élő adásba. 

Szia, Nono! Figyelj, most pénzt keres apa egy kicsit. Megcsináljuk a bizniszt. Mid van, milyen kártyáid vannak, amin van aláírás?”

- kezdte Balázs a fiának. 


Majd Noel felsorolta, hogy milyen kártyái vannak otthon, de azt még az apukája is megjegyezte, hogy mennyire megszeppent az élő adás során. Ez nem tartott sokáig, mert amikor Sebestyén Balázs arra kérte, hogy köszönjön el, akkor a fia száján ez szaladt ki:

„Nyaljátok a zacsit!

Ezután akkora nevetés tört ki, hogy Balázs nehezen tudott megszólalni, próbálta poénra venni, de kínos helyzetbe került. a hallgatók is elcsodálkozhattak azon, amit hallhattak. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás