promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha többé nem fog televízióban szerepleni a magyar sztárműsorvezető, egészen hihetetlen indok áll a váratlan döntése mögött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tatár Csilla most elárulta miért vonult vissza végleg a televíziózástól.

Tatár Csilla a magyar műsorvezetés egyik emblematikus alakja volt és megszámolni sem tudnánk, hogy hány műsorban láthattuk már feltűnni hosszú karrierje során.

Az még negyven felett is csodálatos formában lévő televíziós először a TV2-nél kezdett dolgozni, majd az MTVA-hoz igazolt. Tévés pályafutása alatt pedig szerepelt az többek között az Aktívban, a Magellánban, a Favoritban és a Kölykökben, a Macsólaborban, a Megamániában, a MegaBackstageben, A Szépségkirálynőben, A Mokkában és a Csak show és más semmiben is.

Később pedig A Duna Média gondozásában pedig az alábbi műsorokban csillogtathatta meg tehetségét: A Dal, Én vagyok itt!, Böngésző, Elővízió, Miss World Hungary – Magyarország szépe, A Dal, Magyarország, szeretlek!, valamint a Miss World Hungary – Magyarország szépe.

Ilyen felhozatal után pedig jogosan merül fel a kérdés, hogy hová tűnt Csilla az elmúlt években és miért nem láthattuk őt már évek óta a tévéképernyőkön?

Nos, az egykori műsorvezető mára teljes mértékben felhagyott a hagyományos televíziós műsorokkal, és inkább saját  YouTube-videókkal szórakoztatja közönségét. Csilla 2018 óta már rengeteg különböző sorozatot indított a videómegosztó platformon, az utóbbi időben pedig a sztárinterjúit az edukatív tartalmak váltották fel.

A Media1 podcast- és rádióműsorában pedig nemrégiben arról beszélt, miért is hagyta ott végleg a televíziós világot. 

Egy idő után azt éreztem, hogy azok a lehetőségek, amiket a televízió kínál, azok engem már annyira nem hoznak lázba

- mesélte a műsorvezető a műsorban, amit a Femina szemlézett.

Csilla mint mondta, úgy érezte, a tévé világa túl kötött számára, így nem tudott teljesen kibontakozni abban a közegben.

Visszavonulása után sok különböző műsorral megkeresték, ezekre ugyanakkor mindig nemet mondott, részben gyermekei, részben saját maga miatt. A műsorban kijelentette, azt is, hogy számára volt egy szellemi és erkölcsi minimum, ami alá nem szeretett volna menni.

Azóta pedig egyre sikeresebb a YouTube-videók készítésével, ám mint mondja átállás kezdetben nem volt egyszerű a számára, hiszen televíziósszemmel tekintett a platformra.

Ez egy befektetés volt az elején, mert én nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy én televíziós szakember vagyok, és nekem egyszerűen a szép képi világ, a szép snittek, a világítás nagyon szoros összefüggésben volt azzal, hogy mi az, amit én látni akarok. Nem akartam blogot forgatni, nem akartam a családomat mutogatni, a magánéletemnek különböző aspektusait a nagyvilág elé tárni.

- fejtegette a podcastben Csilla.

Tatár Csilla néhány nappal ezelőtt például az alábbi izgalmas beszélgetéssel rukkolt elő a Youtube-csatornáján:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás