promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felbukkantak Tatár Csilla intim fotói, észveszejtően dögös rajtuk a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tatár Csilla talán sosem volt még ennyire bevállalós.

Rengetegen ismerik Magyarországon Tatár Csillát, aki az utóbbi évtizedekben leginkább műsorvezetőként csillogtatta meg a tehetségét, és olyan produkciókban tűnt fel, mint például az Aktív, Magellán, Mokka vagy A Dal. Nagyon sokan kedvelik őt a professzionalizmusa, kedvessége, illetve a bámulatos szépsége miatt – nem meglepő, hogy szinte azonnal dicséretcunami zúdul rá, amint kirak magáról egy kicsit is csábítóbb képet.

Tatár Csilla elképesztően ritkán rak ki magáról bevállalósabb fotókat, vagyis ezek alapján ő nem egy olyan híresség, aki „magamutogatással” szeretne több követőt szerezni magának, és talán pontosan ezért szeretik őt annyian. Persze azzal sincs semmi gond, ha valaki dögösebb képeket posztol, hiszen mindenki azt csinál, amit csak akar, és szíve joga megmutatni magát a követőinek úgy, ahogy csak szeretné.

A fentiek ismeretében egészen döbbenetes felvételek kerültek ki az internetre Tatár Csilláról, aki talán sosem állt még a kamerák elé ennyire intim helyzetben.

Ráadásul nem akárki fotózta Tatár Csillát, ugyanis Ördög Nóra szeretett férje, Nánási Pál készítette róla a csodálatos, rendkívül nőies képeket, amiken egyenesen sugárzik a gyönyörű műsorvezető – valóban fantasztikusan néz ki a tökéletesen és igazán profin beállított felvételeken, amikre joggal lehet büszke az ismert sztárfotós, aki így nyilatkozott az esetről a honlapján:

„Az egyik legcsinosabb tévés műsorvezető. Nem csoda, hogy évek óta ostromolják, mutasson egy kicsit többet magából. Most végre az égiek is úgy akarták, - de persze leginkább Csilla és én, - hogy elkészülhessen ez az érzéki, finom és nagyon »tatárcsillás« sorozat.”

Akit érdekelnek Tatár Csilla Nánási Pál által készített, intimnek nevezhető képei, az ide kattintva megtekintheti őket a sztárfotós oldalán – aki pedig szeretne megnézni egy érdekes, őszinte beszélgetést Tatár Csilla és Nyári Dia között, az itt talál egy friss videót, érdemes belenézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás