promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tatár Csilla ritkán pózol bikiniben, de most megtette, hogy felforrósítsa számunkra az őszt
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető-riporter szaunázva lazított.

Tatár Csilla hosszú éveken keresztül aktív szereplője volt a magyarországi kereskedelmi tévézésnek. Szó szerint, hiszen 2002 és 2011 között az Aktív című műsor szerkesztő-riportereként láthattuk a TV2-n, aztán a Mokkában szerepelt, majd A Dal című zenei tehetségkutató háziasszonyaként.

A fiús frizurájú, de roppant nőies szőkeség Gönczi Gáborral alkotott álompárt, de sajnos a 2007-ben kötött házasságuk 2014-ben zátonyra futott. Csilla magánéletéről azóta kevesebbet tudni, de a közösségi médiában azért gondoskodik arról, nehogy elfelejtsék a rajongók.

Néhány napja például olyan videóval jelentkezett az Instagram-oldalán, amellyel méltán nyűgözte le a követőit. Jó érzékkel akkor bújt fürdőruhába, amikor másoknál ez a téma (természetesen a nyár elmúltával) már lefutott, ezért alighanem most sokszoros figyelem irányult a 39 éves műsorvezető-riporterre.

„Nyáron bikiniben lejteni nem nagy cucc, 8 fokban sokkal inkább. Annál jobbat, mint amikor a forró szaunából kimész a hidegbe, és beállsz a hideg víz alá… hát, aki próbálta, az tudja, hogy újraéled minden sejted!”

– újságolta Csilla, akinek Tatán volt szerencséje lazítani egy kicsit, és a szaunázás előtt egy fantasztikus vacsorán is részt vehetett a dunántúli városkában, mégpedig Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos vidéki éttermében.

A férfi rajongókat persze alighanem jobban megragadhatta a szőkeség fekete bikinije, amelyet alaposan szemügyre vehettek, hiszen Csilla viszonylag hosszasabban videózta magát a tükörben, és csak utána mutatta meg a fürdő egyéb részleteit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás