promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar celebek kedvenc privát bűvésze most Sebestyén Balázst varázsolta el, Vadon Jani pedig a csinos asszisztens szerepében tetszeleg
Borítókép:  https://www.youtube.com/@kissvbalazs/videos
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha feldobod zöld, ha leesik piros. Mi az? Nagyjából pont ennyi közöm van a mágikus kitalálósok és a szövevényes rejtvények szakmájához, nem úgy a mostani cikkünkben szereplő fiatalembernek, aki igazi nagyágyú a bűvészek között. Egyébként dinnye.

A bűvészkedés sok széz évre visszanyúló hagyomány és mindig is lenyűgözte az embereket. Minden kornak megvoltak a nagy mágusai, akinek mutatványai láttán emberek százai és ezrei ámultak:

Hogyan csinálta? Ez lehetséges? Káprázat, szemfényvesztés!

Az idők persze változnak és a régi nagy mesterek fiatal tehetségek érkeznek, akik tudásban, precizitásban és kivitelezésben még az előttük lévő nagyokon is túltesznek.

Generációnk egyik kiváló bűvészét mutatjuk most be nektek, aki nem kisebb dologra vállalkozott, minthogy minél több hírességet varázsoljon el és a csatornáján feltöltött videók alapján ez sikerült is neki: Mutatványozott már a Mary Popkids zenekarnak, az Irie Maffinának, mókázott együtt a Kelemen Kabátban-os srácokkal, de a sztárvilág két új fényes csillagával Desh-el és Azahriával is forgatott már. Ő Kiss V. Balázs.

Nem csak fényűző bulikban és a backstage-ekben lehet vele találkozni, emblematikus arca a fesztiváloknak, ahol szereti az utca emberét a semmiből lecsapva meglepni, de más köztereken is összefuthatunk vele, ha van egy kis szerencsénk.

A mostani cikk apropója azonban egy Rádió1-es szereplés, ahol a Balázsék című műsorban mutatta meg, nem véletlenül bízzák meg egyre többen, hogy privát szórakoztató műsorokkal lépjen fel egy-egy személyes eseményen.

Természetesen a műsorvezetőket is lenyűgözte a tudásával, nem átallott ehhez mentalistákat megszégyenítő elmetrükköket is bevetni.

Itt pedig meg tudjátok tekinteni az egész adást videón. Érdemes végignézni, igen szórakoztató performansznak lehetünk tanúi, sok mágiával, humorral és nem utolsó sorban néhány érdekes ténnyel és magyarázattal, valamint Balázs, Jani és Feri döbbent arckifejezését sem szabad kihagyni:

Gratulálunk Kiss V. Balázsnak a szerepléshez és reméljük, hogy sok hasonló felkérés vár még rá, mi drukkolunk neki!

Csatornáját iss érhetitek el, ahol még számos meglepő trükköt láthattok tőle:

www.youtube.com/@kissvbalazs/videos

Ez pedig a honlapja, ahol akár "ki is bérelhetitek" a srácot céges rendezvényre, szülinapra, esküvőre, vagy bármilyen bulira, mivel garantáltan feldobja majd a hangulatot:

www.kissvbalazs.hu/

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás