promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási melleket villantott a hamvas Disney-sztár, melltartó se takarja ördögien kívánatos testét
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bella Thorne nagyon büszke a nagy melleire, ki is pakolja őket rendesen a felnőttfilmezéssel is kacérkodó egykori Disney-csemete.

Nem könnyű a Disney gyereksztárok élete, bármennyire is irigykedünk a hírnévre, a sok szerepre és az ezzel járó anyagiakra. Ezt több korábbi "Disney-hercegnő" is megjegyezte már az évek során, de a saját szemünkkel is látjuk, hogy a gyerekkorban, sok esetben még a 20-as éveikben is rendkívül tehetséges lányok hogyan mennek tönkre, lásd például Britney Spears esetét.

Vannak viszont, akik élesen szembefordulnak a tökéletes kislány imidzsel, és felnőttkorukra igazi vadmacskák lesznek, akik igyekeznek a saját útjukat járni. Selena Gomez vagy Miley Cyrus is teljesen más ösvényeken indult el, Selena azóta is rendszeresen beszél a problémáiról, míg Cyrus a popszakma egyik botrányhőse lett vadító megjelenésével

Senki sem változott azonban akkorát, mint a Bella Thorne. Amíg a tökéletesre csiszolt gyereksztárt kellett játszani, addig a Disney rengeteg feltételt szabott neki, akárcsak a sorstársainak. Ezek közé tartozott, hogy a csatorna megszabta milyen ruhákat hordhat, a közösségimédiát csak engedéllyel használhatta, és botrányelkerülési oktatásban is részesült.

Felnőve talán nem is csoda, hogy élesen szembefordult mindennel, ami a Disney Channeles időkre emlékeztette, és egy vadító szexbomba lett - sok rajongó nem kis örömére.

"Kétségkívül hatalmas nyomás van a Disney-n, hogy tökéletes legyen. Szerintem ez az, amit elrontanak, hogy tökéletes gyerekeket akarnak, de ezt az imázst nagyon nehéz fenntartani. Én például sosem voltam önmagam. Olyan dolgokat kellett tennem, amiket amúgy senki sem csinál. A kisgyerekek felnőnek, és nem kellene eközben csak tökéletes embereket látniuk. A gyerekeknek az igazságra lenne szükségük."

- fogalmazott a színésznő, aki igencsak nagy utat járt be azóta, hogy Zendaya oldalán világhírűvé vált az Indul a risza! című Disney Channeles sorozattal. Legnagyobb sikerei a Netflixhez kötik, talán ebből is kiemelkedik a Bébiszitter első és második része, ahol egy dögös, de harapós pompomlányt alakít.

Bella maga által írt és rendezett videóklippjei azonban sokkal bevállalósabbak ennél, a szexualitás nyílt felvállalását tűzte zászlajára a még mindig csak 26 éves bombázó, szerepelt már felnőttfilmben és a Playboyban is, és volt saját OnlyFans oldala, bár Bella egyébként is rengeteget mutat magából. Ki is gyűjtöttük pár igencsak bevállalós klippjét:

Bella Thorne nemrég Párizsban járt egy eseményen, ahol mindenkit lenyűgözött a külsejével. Nem csoda, hiszen nagyjából köldökig kivágott ruhában volt, ráadásul melltartót sem viselt az egykori Disney-sztár. Mint kiderült, a zöld a kedvenc színe, amit sokan a csábítás színének neveznek. Mi rögtön elcsábultunk, az biztos!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás