promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Selena Gomez szoknyáját felfújta a szél, a Disney egykori gyereksztárja kínosan mosolyogva próbálta eltakarni azt a bizonyos részt
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiatal színésznő csak még több rajongót szerzett azzal, hogy teljesen felvállalta magát. Most a Golden Blobe díjátadó okozott neki kínos pillanatokat, de remekül kiverekedte magát belőle.​

Selena Gomezt még azok közül is rengetegen ismerhetik, akik nem a Disney Chanellen nőttek fel, Justin Beieberrel való viharos, se veled se nélküled kapcsolata majdnem egy évtizedig tartotta lázban a bulvármédia újságíróit.

Ez azonban már a múlt, Selena azóta köszöni szépen, úgy tűnik sikerült túltennie magát a popénekessel való szakításon, jelenleg is randizgat, miközben a zenés és filmes pályafutása is töretlenül halad tovább, a Gyilkos a házban című sorozata Steve Martinnal jelenleg is a Hulu egyik legsikeresebb sorozata (itthon a Disney+-on érhető el), tavaly és idén Golden Globe-díjra is jelölték az alakítását. Erről a sorozatról van szó: 

Amikor Selena Gomez 2023-ban egy fotót posztolt magáról, amelyen láthatóak voltak a bőrén lévő pattanások és hegek, az interneten hatalmas visszhangot váltott ki. Sokan üdvözölték, hogy nem félt megmutatni a saját tökéletlenségeit, de korábban is nyíltan beszélt a nehézségeiről. Korábban a lupusszal való küzdelméről sem félt beszámolni, ami egy autoimmun betegség, és ugyanilyen őszintén vallott a bipoláris zavarról, illetve a veseátültetés utáni nehézségekről.

A gyönyörű színésznő szépségéről mi magunk is többízben is megemlékeztünk már, ebben a galériában Selena bikinis fotóválogatásából szemezgettük össze a legjobbakat, ebben pedig a legszexibb fotóit válogattuk össze.

A fotókon az is megfigyelhető, hogy Gomez mennyit változott az évek folyamán, de van köztük olyan fotó is, amin anyaszült meztelenül kapták lencsevégre, és a rengeteg mélydekoltázsról akkor még nem is beszéltünk.

A Disney Channel üdvöskéjéből óriási sztárrá vált énekesnőnek alaposan meg kellett küzdenie a felnőtté válásért, de ez úgy tűnik sikerült is neki. Legutóbb a Golden Globe díjátadón kapták lencsevégre, egy impozáns vörös ruhában, amit egy pillanatra a szél is fellebbentett.

Selena picit zavarba is jött, ezért gyorsan lefogta a szoknyát, nehogy még több minden is kilátszódjon - összességében így a jelenet mégsem lett kínos, hanem inkább kedvesen megmosolyogtató, ahol mi is a természetes szépségű Selenával nevethetünk a történteken. íme az említett fotó, amit Selena Gomez is megosztott a rajongóival:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás