promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Selena Gomez mellbedobással győzött a Golden Globe-díjátadón, de díjat mégse vihetett haza
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Selena Gomez is a jelöltek között volt az idei Golden Globe-díjátadón, ahol elképesztően nézett ki.

Idén is megrendezésre került a Golden Globe-díjátadó, miután pár évvel ezelőtt komoly botrány volt a diverzitás hiányából a szervezők háza táján. Most viszont teljes fényében tündökölt, ráadásul rengeteg sztár jelent meg az eseményen. Többek között Selena Gomez is ott volt, akit a Gyilkos a házban című remek sorozatban nyújtott alakítása miatt jelöltek a kis arany szobrocskára.

A Gyilkos a házban egy nagyon kellemes, izgalmas sorozat, amiben Selena Gomez mellett a két komikus legenda, Steve Martin és Martin Short a főszereplők, és együtt oldanak meg benne rejtélyes haláleseteket házon belül, miközben podcastet gyártanak az élményeikből. Az alkotás hamar a közönség új kedvence lett, ráadásul a rajongók legnagyobb örömére mindhárom színészt jelölték idén Golden Globe-díjra.

Végül sajnos egyikük sem nyert a Golden Globe-díjátadón, de Selena Gomez így is győztesként távozott, ugyanis elképesztően gyönyörűen nézett ki, az emberek alig bírták levenni a tekintetüket a méretes dekoltázsáról, ő pedig csak úgy ragyogott az elegáns, de bevállalós ruhakölteményben, ami természetesen tökéletesen állt rajta.

Selena Gomez rengeteg új rajongót szerzett magának a Gyilkos a házban című sorozatnak köszönhetően, és valószínűleg ő is büszke a saját munkájára, hiszen elég komplex karaktert kell alakítania, és tényleg beleadott mindent, hogy hiteles legyen a szerepben – ez össze is jött neki, ugyanis érezhetően ő a széria egyik kulcsfontosságú, és legszerethetőbb figurája.

Itt lehet megnézni, hogy festett Selena Gomez a Golden Globe-díjátadón:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás