promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disney legszexibb világsztárja váratlanul bepózolt és mindenét megmutatta telibe a kamerának, káprázatosak a fiatal hölgy domborulatai
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szende kisiskolás szerepben ismertük meg, ízig vérig szexi színésznő lett a népszerű Disney sztárból.

Az idő múlását mindannyian érzékelhetjük, de mindenkinek más dolog okozza azt a húha pillanatot, amikor ráeszmél, hogy mennyit öregedett. Nyilván több ilyen arculcsapás is éri az embert, de van, amit nagyon megjegyzünk. A minap a netet böngészve jött velem szembe egy igen csinos hölgy fotója, amikor pedig megnéztem a nevét, szinte a szívem is megállt. Kisebb koromban sok Disney csatornát néztem, szerettem az ottani műsorokat és tudom, hogy sok ma is népszerű celebhölgy onnan került ki, még akkor is, ha nehéz összepasszítani a korábbi szerepével. Ki ne emlékezne a visszafogott és bájos Hannah Montanára, aki mára megjárta a botrányhősnő státuszt? Vagy a Sonny a sztárjelölt esetleg főszereplőjére, akit ma már a rehabot és a poklot megjárt Demi Lovatoként ismerünk?

De vanak azért jóval vidámabb sorsok is: Zendaya karrierje finoman szólva is frelfelé ível és eddig nagyon úgy tűnik, hogy mindenféle függőségtől vagy tragédiától mentes az élete.

Volt azonban a Disneynek egy hatalmas zászlóshajója, amiért a föld két pólusa között minden 0-18 éves (talán kicsit még fölötte, de akkor azért már titokban) odavolt: a High School Musical, amely a maga nemében műfajteremtő alkotás lett. Ennek főbb szerepeiben Zac Efront láthattuk, akinek mára nagyon nehezen, de sikerült az ebben a filmben felszedett skatulyából kitörnie és Vanessa Hudgensot láthattuk, aki pedig hébe-hóba szerepelget, de nem a színészkedés teszi ki a mindennapjait.

A zenés táncos műfaj és ennek a formának a szeretete már a Dancing with the Stars előtt is jellemző volt, a Disney készítői pedig ezzel a filmsorozottal ezt csúcsra járatták.

Vanessa Hudgens egy nagyon fiatal, tapasztalatlan, ártatlan, őzikeszemű eminens diákot alakít, aki teljesen belezúg a suli szépfiújába és ilyen olyan viszontagságokon keresztül a szerelmük be is teljesül. A páros az életben is randevúzott egymással (az persze kérdéses, hogy ez őszinte, vagy marketingcélú kapcsolat volt, mely nem ritka a filmes világban), végül azonban elsodorta őket egymás mellől a szél.

Most Vanessa Hudgens mutatta meg, hogy a jókislány szerepből ő is sikeresen kitört: egy szuper szexi fürdőruhában mutatja meg csodálatos alakját, biztosak vagyunk benne, hogy minden szem rászegeződött a parton.

A megdöbbentő és csábító fotót ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás