promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Coulthard barátnője bugyiban okoz forróságot, ahogyan Megan Fox villantásai is – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megmutatjuk nektek a volt Forma-1-es pilóta csodás párját.

Anno sokat csámcsogott azon a bulvársajtó, hogy David Coulthard szétment a feleségével. Akkor fogtak szagot, amikor meglátták, hogy a Forma-1 egykori pilótája nem viseli a jegygyűrűjét. Ekkor már felröppentek a pletykák, hogy Coulthard a nála 23 évvel fiatalabb Sigrid Silversand nevű modellel jött össze. A kapcsolatuk igazából barátságként indult, de most már bejelentették, hogy hivatalosan is együtt vannak. Sigrid Silversand bevállalós képeit látva a Forma-1 volt versenyzője igazán szerencsés. A svéd modell nem fél megmutatni magát bugyiban, de van olyan képe is, amin ledobja a melltartóját.

Machine Gun Kelly és Megan Fox igazán jó páros. A háromgyerekes anyuka és a 4 évvel fiatalabb kedvese újra lázadnak, és imádják megbotránkoztatni a közönséget. Mit ne mondjunk, tényleg egymáshoz illenek, szóval ez egy boldog párkapcsolat, még ha nem is tart majd a végtelenségig. A színésznő legközelebb a Feláldozhatók negyedik felvonásában fog feltűnni. Nem nagyon frissítette mostanában az Instagram-oldalát, de mi azért tudunk nektek mutatni pár villantást a múltból.

Végül jöjjön Carolina Ballesteros aki már a Playboynak is vetkőzött. A modell mindig elképesztően szexi, na meg bevállalós képeket tölt fel az Instagramjára, szóval megéri őt követni.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás