promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka büszkeségtől duzzadó mellkassal mutatta meg Dundika tökéletes testét: de másvalamit is láthatunk a különleges fotón
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kivételt telt Majka, ritkán mutat meg ennyit a magánéletéből az RTL régi-új sztárja.

Majkának sikerült a szinte lehetetlen és egy reality műsorból küzdötte fel magát Magyarország egyik legmegkerülhetetlenebb zenészévé, tévésévé, műsorvezetőjévé. Amikor beköltözött a Való világ villájába, akkor még szegénységéről, hányattatott sorsáról vallott, azonban humoros stílusa, vidám személyisége, egyenessége és kiállása hamar szimpatikussá tette őt a nézők számára. Bár a versenyt végül nem ő nyerte meg és a fődíj sem nála landolt, minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ő szakította a legnagyobbat azzal, hogy annak idején leadta az RTL-hez a jelentkezését. Irónikus ez, hosszú évek után ismét ennek a csatornának a csapatát erősíti majd, azonban már lényegesen más szerepkörben. Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan melyik műsorban számítanak majd a közreműködésében, de az biztos, hogy akárhová teszik is remekül megállja majd a helyét.

A felmondás és az átigazolás fáradalmait igen stílusosan piheni ki, ugyanis ismerőseivel és családjával a Maldív-szigetekre látogatott. Tengerparti hely lévén lőttek is egy fürdőruhás képet, amin felesége, Majoros Hajnalka szinte csak úgy ragyog. Majka mindig szuperlatívuszokban beszél Dundikáról, minden alkalmat megragad, hogy kifejezze azt, mennyire rajong a feleségéért és mennyire dögösnek látja őt még hosszú idő után is. Ezért persze a rapperfeleség bőven tesz is: edzéssel és vélhetően egészséges kiegyensúlyozott táplálkozással tartja formában magát, ami láthatóan beválik, kétgyermekes anyukaként is több tíz évet tagadhatna le Majka felesége.

Az idő viszont ennek ellenére is repül, mivel Majka két fiát is megmutatta, akik igazi sármos legényekké cseperedtek, nekik sem kell az örök agglegényélettől tartani ilyen génállománnyal.

Itt nézhetitek meg a családi nyaralásról készült nagyon aranyos fotót, a képfeliratot látva azért reménykedünk benne, hogy egyszer csak hazajönnek majd. Bár megértjük Majka hezitálását, a hely csodálatos, a tenger gyönyörű, itthon pedig valóban elég rémes az időjárás mostanában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás