promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka és Dundika a kamerák előtt csinálták: Hajdú Péter álla leesett, de a tévénézők is megfagytak a váratlan események hatására
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A megdöbbentő jelenet teljesen váratlanul érkezett és jó másfél percig tartott.

Amikor Majoros Péter (művésznevén Majka) megismerte Hajnit (Dundikát), akkor még senki nem gondolta, hogy kettőjük párosából valami hosszútávú dolog lesz majd. Majka az ismertségét, lehengerlő stílusát és a sármját gyakran bevetette a szebbnél szebb hölgyeknél, Dundika pedig vérbeli nyuszi lány volt, nem mellesleg pedig még házas, amikor találkoztak. Aztán az események más fordulatot vettek: Dundika beadta a válópert és végül lazának induló viszonyba keveredett Majkával. Ennek már több mint 10 éve és úgy néz ki, hogy kettőjük párosa szétrobbanthatatlan, úgy tűnik, éppen azt találták meg egymásban, amire mind a ketten vágytak. Azóta már két gyönyörű kisfiú szülei, Majka pedig teljesen megváltozott szerelme mellett.

Bár a boldogító igent csak nem régen mondták ki, már rengeteg időt töltöttek együtt, sok a közös emlék és a közösségi média oldaluk tanulsága szerint arra is figyelnek, hogy mindig legyen elég idejük kikapcsolódni, illetve azt is fontosnak tartják, hogy randizzanak, kettesben, a gyerekek nélkül töltsenek időt.

Ezért is lehet az, hogy állításuk szerint a szenvedély kiolthatatlan közöttük, olyannyira, hogy egyikük sem nézett rá más nőre, vagy férfira az elmúlt időszakban és a mai napig tökéletesen működik közöttük a kémia. Az ismerkedésük elején könnyű kitalálni, hogy mi foghatta meg őket egymásban, azonban van valami, amit eddig nem tudtunk Dundikáról és vélhetően magasan hozzátett a szexiségfaktorához. Hajdú Péter látta vendégül a párost a Frizbi című műsorában, ahol kapcsolatuk mellett igen meglepő és a tévénézők számára újdonsággal bíró információk is előkerültek.

Egyszer csak elindították a műsorban Majka egyik ikonikus dalát, a Belehalok című számot, amire Hajni szinte tökéletes hanggal elkezdte énekelni és rappelni a számot, ami mellé még egy elég szexi mozgást is improvizált. Hajdú Péter döbbenten hallgatta az éneklést, egyáltalán nem számított arra, hogy Hajni ilyen profin lehozza az ismert nótát. Természetesen a leglelkesebb közönség Majka volt, aki végigbulizta az egészet és szemmel láthatóan büszke volt (akkor még csak) barátnőjére. Hát mi ne mondjunk, megértjük, hogy miatta megkomolyodott az ózdi Való világ hős.

A meglepő videót Majka brutálszexi feleségéről és a rögtönzött előadásról itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás