promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka több tízmilliós költekezéssel ünnepli régi-új munkahelyét, mit fognak szólni ehhez az RTL-nél?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem semmi dolgot villantott a rapper.

Az év végi időszak egyik legnagyobbat robbanó bejelentése a média világából Majoros Péter, azaz Majka visszaigazolása volt a TV2-től az RTL Klubhoz.

Majka egész médiakarrierje az RTL Klubnál indult, volt olyan párbaja, amikor annyit szavazott kapott, amivel 16%-al jutott volna be a parlamentbe. A nézők 2002-ben ismerhették meg a Való Világ-ban, aminek második helyezettje lett.

A műsor után az ózdi fenegyerek maradt is a csatorna alkalmazásában, előbb műsorvezetőként, majd színészi és zenei karrierbe is kezdett, dolgozott az RTL-hez tartozó Cool csatornán, de párszor még a Heti hetesben is láthatták a nézők, de az igazi nagy áttörést a zenei karrierje hozta el számára, napjainkra körülbelül az ország egyik legsikeresebb zenei előadója.

A rap és popsztárok esetében rendkívül fontos az imidzs, a színpadi megjelenés ugyanúgy a produkció része, mint a zene, és Majkát most egy olyan menő órában kapták lencsevégre, hogy kénytelenek vagyunk elismerni a művész kiváló ízlését.

A magyar (és nemzetközi) celebvilágban óriásit hasít a Rolex nevű luxusmárka, de ez egy világszinten is megfigyelhető tendencia: a svájci márkának háromszor akkora az éves bevétele, mint a ranglistán második helyen álló Cartier-házé.

Egy általunk is kedvelt Instagramon működő oldal, a csukloszpotting szúrta ki Majkáról az alábbi fotót, amin a csuklóján egy arany-fekete színkombinációjú Rolex Daytonában látható az énekes, az órához egy igazán sportos, fekete színű kaucsuk szíjat választott.

Ha szeretnénk egy ilyen órát, elég alaposan zsebbe kell nyúlnunk, egy rövid keresés után a legolcsóbb, amit találtunk, egy japán kereskedőé, aki mintegy 14 millió forintot kér érte, de inkább a 20 millió forintos ár körüli darabok a jellemzők a legnagyobb használtóra kereskedelemmel foglakozó portálon, a Chrono24-en.

Majka a slusszpoént is hozzátette a képhez: közvetlen módon megjelent a fénykép alatt beszélgetni a kommentelőkkel (még azt is elárulta, hány órája van és milyen fajták), és jelezte, hogy a képen a pólója például 4 euóért lett rendelve egy kínai fast-fashion óriástól.

forrás: csukloszpotting

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás