promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dundika óriásit hazudott, erről még Majka sem tudott: szinte fedetlen testtel mondta ki a csalfa szavakat
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A decens édesanya régen igencsak kitárulkozott, Majka már az első találkozó előtt mindent látott.

Majka, vagyis Majoros Péter nem csak azért roppant irigyelt férfi, mert napjaink egyik legnépszerűbb előadóművésze - a képletben bizony vastagon benne van Majka párja, Majoros (leánykori nevén Hornyák) Hajnalka, vagyis Dundika. Dundika már gyerekkorában rendkívül intenzív érdeklődést mutatott tanúsított a modellkedés során - tanulmányait is ez irányban, modelliskolában végezte. 

A modelliskola mellett Dundika a művészetek terén is igyekezett jártasságot szeretne, 6 évig járt jazz-balettozni, ami egy igazán különleges táncműfaj, ami nagy hangsúlyt fektet az meglévő lépéseszköztárból építkező improvizációra. A tánckarriernek azonban ígéretesebbnek tűnt a modell-karrier, amit a művésznő a Playboy férfimagazin címlapján való szerepléssel koronázott meg, 2005-ben az év playmatejévé választották.

Majkával a következő évben, 2006-ban ismerkedett össze az ózdi rapper Bom Chicka Wah Wah című számához készített videóklip-forgatásán - ekkor azonban még egy másik férfi felesége volt, akitől 2011-ben vált el, abban az évben, amikor a modellkedéssel is felhagyott és ekkor ismerhette meg a világ őt Majoros Hajnalkaként.

Dundika a Playboy magazinnal nem csak flörtölt, hanem bizony egyes fényképek és nyilatkozatok alapján úgy tűnik, hogy igencsak belelátott a szinte birodalomnak mondható brand mindennapjaiba. Van közös fényképe magával a Playboy-alapítóval, Hugh Hefnerrel is - ismertségük nem is csak futó ismertség. Dundika érzékletes beszámolót adott arról, hogy milyen a Playboy-villa, amit saját elmondása alapján nem igazán talált otthonosnak - leszámítva Pamela Anderson egykori (szexi) szobáját, ami a hatalmas ágyal és a rózsaszín holmikkal nagyon kedvére való volt. Azonban 20 évesnek hazidta magát, hogy ne kelljen elmennie Heffner híres paritjára, ezzel is megúszva a kéretlen közeledéseket. Ami leginkább kiemelt a villa esztétikájából, az az, hogy ő a modern bútorokat szereti - míg Hefner akkor már 80 éves volt, és hát a barokkos pompa közelebb állt hozzá a skandináv minimalizmusnál. Egy kép azonban szá szónál is többet ér, úgyhogy nem is szaporítjuk tovább a betűket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás