promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gaál Noémi akkorát bakizott a kamerák előtt, hogy beleremegett a TV2 székháza
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gaál Noémi tévés bakija örökre bekerült a legviccesebb tévétörténelmi pillanatok közé.

Bárki bármit mond, egyáltalán nem könnyű a meteorológusok munkája. Hiszen nem elég, hogy 0-24-ben figyelniük kell az időjárás pillanatnyi helyzetét és alakulását, még a kamerák előtt is helyt kell állniuk, hiszen a televízióban is egy nap többször mennek le időjárás-előrejelzések.

Ez persze nem mindig könnyű, gyakran becsúsznak olyan bakik, amikre a műsorvezető nem számít, de tudniuk kell kezelni a kialakult helyzetet.

Gaál Noémi - akit a Daily Star nevű brit lap beválogatott a világ 24 legszexibb időjárás-jelentője közé - most éppen a Szerencsekerék című műsorban próbált szerencsét. Sajnos nem jutott be a fődíj játékba, de azt elmesélte, hogy annak idején a TV2 öltöztetői tudatosan rájátszottak arra, hogy Noémi alakját is kiemeljék az időjárás-jelentésekben.


Gaál Noémi 19 évig volt a csatorna időjósa, Németh Lajos mellett ő volt a legismertebb arc a TV2 időjárás-jelentéseiben, és mivel ők is emberek, nyilván hibázhatnak, és született is néhány olyan baki tőlük, amik örökre bekerültek a hazai televíziótörténelem legemlékezetesebb pillanatai közé.

Még mielőtt ezeket megmutatnánk, elevenítsük fel, hogy az egykori James Bond, Pierce Brosnan hogyan trollkodta meg az NBC időjárás-jelentését azzal, hogy egy cunami közeledtével sokkolta a Today show nézőit. Az akkor 62 éves Pierce Brosnan Al Rokert helyettesítette egyetlen adás erejéig az NBC képernyőjén.


Az amerikai időjárás-jelentésekben is gyakran előfordul, hogy egy nem várt baki csúszik az élő adásba. Ilyen volt például, amikor az időjós egy kutyával próbálta meg elmondani, milyen idő lesz, illetve amikor a műsorvezető mögött lefagyott a képernyő, ezért az egyik stábtag papírokra rajzolta fel, hogy napos idő lesz, és hány fok lesz a nappali csúcshőmérséklet.

Ezek is bekerültek a TV2 időjárás-jelentéses bakiparádéjába; ebben mutatták meg azt is, amikor Németh Lajos először köszöntötte a nézőket 1997 októberében. Lajoshoz is kötődik egy legendás baki, ugyanis egyszer azt mondta, hogy nem kell számottevő havazásra számítani, másnap reggel viszont 15-25 centiméteres hóra ébredtek az ország nagy részén; olyan is volt, aki meg sem találta a saját kocsiját.

Gaál Noéminak pedig többször is beletörött a nyelve egyes szavakba, vagy olyat bakizott, amit nem bírt ki nevetés nélkül. Ezeket is mind meg tudjátok nézni az alábbi összeállításban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás