promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiábrándítóan soványra fogyott a Buffy, a vámpírok réme sztárja, de férje is igazi öregemberré aszalódott, brutálisan eljárt az idő a Scooby Doo szereplői felett
Borítókép:  Youtube - EntertainmentTonight
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mi történik Sarah Michelle Gellarral? De férje is durván megkorosodott.

Minden korszaknak megvannak a legnagyobb ikonjai, az pedig, ha esetleg ezek az ikonok még egy párt is alkotnak, akkor az egy egész generáció életét tudja meghatározni. Még kisiskolás voltam, jócskán és nagyon kisiskolás, amikor Freddie Prinze Junior és Sarah Michelle Gellar igazán menő színészeknek számítottak. Én személy szerint a Buffy, a vámpírok rémét nem néztem, de a művésznőt azért egyéb alkotásokban volt szerencsém megtekinteni. Ezek egyike volt a méltán híres Kegyetlen játékok, ami az a film, amit egyszer nézel meg. Beleég a zsigereidbe, fáj minden perce és soha többet nem akarod látni, de örökké emlékezni fogsz rá, annyira szép.

Aztán ott van a horrorfilmek egyik ősanyja, vagy ősapja, ki hogyan szereti nevezni, a Tudom mit tettél tavaly nyáron, amely rengeteg remake-t, feldolgozást, poénvideót, cikket, kritikát túlélt és megélt és vitathatatlanul örök klasszikus.

Ezek után érkezett a Scooby-Doo (amit én személy szerint annyira szerettem rajzfilmben, hogy az élőszereplős változatot nem voltam hajlandó megnézni), amelyben szintén együtt szerepeltek és ezek után igazából egy tényt ki kell jelentenünk: ők az a fajta hollywoodi álompár, amilyet a mai világ sajnos nem nagyon bír el. Az ő szerelmük, házasságuk, kapcsolatuk valóban kiállta az idők próbáját és nem mentek el egymás mellett azért, mert együtt lenni néha nehéz. Csodálatos rájuk nézni, látni, hogy még mindig pezsgő, boldog életet élnek és ami a legfontosabb, kitartottak egymás mellett. Két gyermek boldog szülei, akiket közös elhatározásukkal (hiába már nem picik a csemeték) nem mutatnak meg a nyilvánosságnak és a mai napig kitakarják az arcukat egy kedves szívecske emojival. Tessék példát venni 21. század: így is lehet sztárnak, ismertnek, híresnek és házastársaknak lenni.

Az idő vasfoga azonban senkit sem kímél, az öregedéstől pedig akármekkora sztárok vagyunk, sajnos nem tudunk elmenekülni. A legfontosabb azonban, hogy ezt méltósággal viseljük és képesek legyünk elfogadni azt, hogy a maga korosztályában mindenki lehet gyönyörű.

Így néz ki most a házaspár, brutális a változás a korai filmjeikhez képest:

Azonban az is biztos, hogy Sarah Michelle Gellar alakja bár sokaknál kiverheti a biztosítékot, mivel a színésznő már-már inkább sovány, mint karcsú, mégis, a legtöbb fiatalnál még mindig jobban néz ki és nem is foglalkozik az őt kritizáló fotelharcosokkal:

Itt pedig megnézhettek a legendás párosról egy jóval korábbi felvételt, ahol még ifjú titánként, de már szerelmesen mutatták meg magukat a kamera mögött a legendás rajzfilm feldolgozásban, a Scooby Doo szereplőiként:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás