promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Buffy és a Scooby-Doo sztárja elárulta, miért fordított hátat Hollywoodnak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sarah Michelle Gellar igazi szupersztár volt, de mégis úgy döntött, hogy visszavonul.

Sarah Michelle Gellar a '90-es években futott be, hiszen olyan nagy sikerű alkotásokban szerepelt, mint például a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, Kegyetlen játékok, Sikoly 2. vagy a Buffy, a vámpírok réme. Ezek után hatalmas sztár lett belőle, szerepelt az élőszereplős Scooby-Doo filmekben is, és sokáig megállíthatatlannak tűnt – aztán fogta magát, és hátat fordított Hollywoodnak.

Kevesen emlékeznek rá, de 2014-ben volt egy amerikai vígjáték sorozat, az Eszementek, aminek Sarah Michelle Gellar és a legendás Robin Williams volt a főszereplője. A széria júliusban ért véget, Robin Williams pedig augusztusban halt meg, ez pedig komoly gondolkodásra késztette a színésznőt, aminek az lett az eredménye, hogy egy időre visszavonult, hogy a családjával lehessen.

„Egész életemben dolgoztam. Amikor gyerekeim születtek – közvetlenül Robin halála után –, annyi minden volt az életemben, hogy azt mondtam: »kell egy kis szünet«. Muszáj ott lennem a gyermekeim korai, meghatározó éveinél. Muszáj volt szünetelnem, hogy olyan szülő lehessek, aki lenni szeretnék”

árulta el Sarah Michelle Gellar.

Sarah Michelle Gellar volt a Scooby-Doo filmek Diánája, Freddie Prinze Jr. pedig Fredet alakította bennük, éppen ezért olyan érdekes, hogy összejöttek a való életben, 2002-ben pedig hivatalosan is örök hűséget fogadtak egymásnak. Azóta két közös gyermekük született, és állítólag nagyon boldogok együtt, ami minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy amikor kellett, akkor mindketten a családra tudtak koncentrálni – sok-sok hollywoodi álompárral ellentétben.

Így néz ki most az azóta már aktívan színészkedő Sarah Michelle Gellar és a szerelme, Freddie Prinze Jr.:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás