promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia a megbabonázó pózhoz még bugyit sem vett fel
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyári Dián ruha sincs, így készített fotót magáról. 

Nyári Dia nevét az egész ország a Barátok Közt alatt ismerhette meg, amikor még igencsak fiatalon alakította Hanna szerepét. Nyolc éven keresztül szerepelt a sorozatban, majd színházi szerepeket is vállalt.  Azóta már több televíziós műsorban is feltűnt, az egyik ilyen volt a Sztárbox, ahol igazán jól szerepelt. A női könnyűsúly bajnoki övét azonban mégsem neki sikerült elvinnie, végül a Dobos Evelin elleni harc után esett ki. Ebben a kategóriában Berki Mazsi fölényeskedett. 

A veszteséget és a fizikai megterhelést már sikerült neki kihevernie és a szenvedélyévé vált futásra koncentrál. Több maratont is kipipált már az utóbbi időkben, épp ezért igencsak jó formában van, szinte bombatesttel rendelkezik. Nemrég pedig egy igen vadóc fotót is megosztott magáról, amelyen nagyon úgy tűnik, hogy mindenféle ruha és fehérnemű nélkül pózol. Ezen aztán tényleg jól kivehető a csinos és tökéletes teste. 

A színésznő egészen pontosan egy nyereményjátékot hirdetett az Instagram-oldalán, ahol a nyeremény egy végleges szőrtelenítés. Ennek kapcsán vetkőzött le teljesen meztelenre, a lábait pedig úgy helyezte el, hogy nem látszódjon ki semmilyen olyan dolog a testéből, amelyet ő nem akarna megmutatni. 

Nyári Dia hasonló fotót még sosem osztott meg, így most ez igencsak furcsának tűnik tőle. A szokatlan fotó láttán a rajongói biztosan meglepődhettek, nem is csoda, hogy elképesztően sok kedvelés és komment érkezett a fényképhez. 

- Micsoda formás lábaid vannak Dia!! - írta a bejegyzéshez egy hozzászóló. 

- Szia Dia! Nagyon gyönyörű vagy. Boldog új évet kívánok neked  - olvasható 

- Én csak annyit írok Dia, hogy Wow... - jegyezte meg egy másik hozzászólásban valaki. 

- Nem a nyereményért jöttem, csak elmondani, hogy mennyire gyönyörű vagy, Dia - írta valaki más, akit egyáltalán nem érdekelt a nyeremény. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás