promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dancing with the Stars táncosnője erotikusan csábító pózt és ruhát vetett be: minden férfiszem ezeken a domborulatokon legelteti most a szemét
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nők pedig elsárgulva irigykednek a vadító sztárra.

Szerencsénkre Magyarországon sok magas színvonalú énekesnő-előadóművész van, ám sokoldalúságával még közülük is kiemelkedik Király Linda. Linda magyar családban (édesapja az Universal zenekar dobosaként több évig zenélt Kovács Kati mellett), de az Egyesült Államokban, New Yorkban született, és gyerekkorát is ott töltötte.

16 éves korában, 1999-ben költöztek Magyarországra családjával, és zenei tanulmányokat folytatott Komlóssy Erzsébet Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnőnél. Az országos ismertség az első itthon forgatott valóságshowval, a Big Brother első szériájával együtt jött el számára, aminek 19 éves korában ő énekelte a főcímdalát, ami mindössze 2 hét alatt platinalemez lett.

Tehetségére és profizmusára a könnyűzenei szakmán kívül is felfigyeltek: még abban az évben Andrew Lloyd Webber musicalének, Az Operaház fantomjának a női főszerepét játszotta, és 2003-ban első lemezét is kiadta.

Linda azóta a zenei szakmában elért eredményeit szinte lehetetlen felsorolni: számítana listavezető dal és album, együttműködések a hazai zenei világ legnagyobb neveivel, színpadi szerepek, és másoknak írt sikeres dalok - Linda tényleg minden lehetséges fronton bizonyított a szakmájában.

Amennyire szeretjük hallgatni a fantáziadús dalait, legalább annyira szeretnénk böngészni Linda közösségi médiás oldalait is, az énekesnő ugyanis nem csak ritka mód tehetséges, hanem ritka mód gyönyörű nő is, ráadásul kiváló stílusérzékkel rendelkezik.

Linda mindig kifogástalan megjelenésű: ugyanolyan színvonalon hozza a vagány, laza, manapság "streetwear"-nek hívott szetteket, mint a különös, színes, feltűnő színpadi kosztumöket, vagy a mindennapi eleganciát. Ezek után már nincs is más dolgunk, minthogy gyönyörködjünk a fényképekben, és reméljük, hogy Linda idén is sok ehhez hasonló színvonalas tartalommal fog megörvendeztetni minket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás