promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékeztek még Dukai Reginára? Most kerek popsival és csodás cicikkel tért vissza a köztudatba
Borítókép:  Youtube - lilulandshop
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori modell, aki már édesanya, mit sem veszített szexi kisugárzásából.

Valahol még a jó öreg klasszikus VivaTv hajnalán egészen más dívái voltak az országnak, sokan közülük teljesen eltűntek a süllyesztőbe. Van aki meg tudott újulni, modern és népszerű, úgymond divatos tudott maradni, van, aki pedig a celebélet után visszavonultabban, akár civil foglalkozást választva éli a mindennapjait. Egy időben Zimány Linda, Debreceni Zita és Dukai Regina hármasa elválaszthatatlan volt: minden címlapon ott figyeltek, rengeteg műsorba hívták őket, minden túlzás nélkül ők voltak Magyarország álomnői. Azóta Debreceni Zita megházasodott és két gyermek boldog édesanyukája. Zimány Linda elvégezte (méghozzá igen kiváló eredménnyel) a jogi kart és dolgozik is a szakmájában, ám egyelőre még a legutolsó hírek szerint keresi az igazit. Dukai Regina pedig szintén édesanya és feleség lett, így mindhármuk élete fenekestül felfordult.

A bulik helyett a mindennapi élet kerül előtérbe, persze azért nem tűnt el minden a múlt szépségeiből: mindhárman bennemaradtak a közéletben, rengeteg reklámfelkérést kapnak és mintha nem fogna rajtuk az idő vasfoga: ma még tündöklőbben néznek ki, mint annak idején.

Regina korábban a modellkedés mellett az énekléssel is kacérkodott, itt láthatjátok egyik sikeres számát, melyet a rapper Young G-vel adott elő:

Most Dukai Regina örvendeztette meg a követőit egy igen pikáns videóval és sokaknak feltűnt, hogy mennyire szokatlan tartalom ez a a szokásos tartalmait elnézve. Regina kifejezetten szolid, visszafogott, azonban brutál nőies darabokban tűnik fel a fotóin, most azonban kivételt tett és fehérneműben is megmutatta csodálatos alakját, melyért vélhetően még mindig sokat tesz edzéssel és egészséges életmóddal.

És ráadásul egyből duplázott: nem is egy fotót, hanem egyenesen egy videót tett közzé, melyen egy ismert fehérneműmárka termékeit viseli (még mindig szép számmal kap felkéréseket az Instagramja alapján) és a villantás mellett még egy szexi táncra is marad energiája.

A bódító felvételt és a párductestű Dukai Reginát ide kattintva tudjátok meglesni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás