promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totál felismerhetetlen? Így néz ki 20 év után az első magyarországi Big Brother csodagyereke, a kreatívkirály Bálint
Borítókép:  Screenshot/TV2/Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már 20 év eltelt, Magyarországon ez akkor televíziótörténeti pillanat volt.

20 évvel ezelőtt olyan dolog történt Magyarországon, amire nagyon sokan azóta is emlékeznek, ekkor indult ugyanis az első Big Brother valóságshow, majd nemsokára elstartolt az RTL Klub-on a Való Világ széria első része is. Az első Big Brother ikonikus szereplőket adott nekünk, a legtöbbjük arca pedig azonnal beugrik nekünk. A műsort amúgy Liptay Claudia és Till Atilla vezette 20 évvel ezelőtt.

Mindenki emlékszik még BB Renátóra vagy éppen Pongóra, a bugyiárusra? Valószínűleg igen, de ugyanígy emlékezhetünk a hármas fináléba jutó BB Bálintra is, aki kreatív megoldásaival tűnt ki a játékban. Renato Pavesi végül harmadik lett, a játékot Évi nyerte, a második helyen pedig Bálint „ért a célba”. A Big Brother akkoriban hatalmas népszerűségnek örvendett, a szereplőkről még könyv is megjelent.

Vele készített nemrég egy nagyon jó riportot a Budapest Eye a YouTube-ra, a 20 éves évforduló kapcsán készült az interjú, amelyből többek között azt is megtudhatjuk, hogy Kormos Bálint azóta kikkel tartja a kapcsolatot a régi széria szereplői közül. Bálint, aki azóta ruhatervezéssel foglalkozik többek között beszélt arról is, hogy került a műsorba. Nem volt előttük még példa, így nem is tudhatták mi vár rájuk, a jelentkezés is inkább csak abból jött, hogy poén lesz az egész. Mindez persze azért is érdekes, mivel a valóságshowok hajnalán történt mindez.

Bálint a 45 perces videóban a mostani valóságshowok-ról is elmondja őszinte véleményét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás