promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem ismernél 20 év elteltével? Így néz ki most a magyar Big Brother fenegyereke - videó
Borítókép:  Screenshot/TV2/Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár hónap múlva lesz 20 éve, hogy elkezdődött az, ami egy új korszakot nyitott a magyar televíziózás történetében is.

Aki 20 évve lezelőtt már nézett tévét, az biztos, hogy emlékszik még TV2-n nagy sikerrel futó realityshow, a Big Brother nagymenőjére, az olasz szívtipróra, Renátóra. Az akkor a huszas éveinek elején járó fiú meg sem állt a fináléig, ahol Évi és Bálint oldalán foglalt helyet a döntőben. Renato Pavesi a harmadik helyen zárta azt a versenyt, amelyet végül Évi nyert meg.

Arra is emlékezhetnek sokan, hogy Renato nem egyedül ment a villába, hiszen magával vitte a gitárját is.

Azóta persze rengeteg víz lefolyt a Dunán, az RTL Klub Való Világ című műsora is elindult a Big Brother után, és sokkal nagyobb történelmet tudhat már maga mögött, ennek ellenére az első show volt a mérföldkő, amikor valami véget ért, és valami egészen új elkezdődött.

Renato Pavesi ma a negyvenes éveinek elején jár. Korábban a Blikk-nek úgy nyilatkozott, hogy a médiából azért tűnt el, mivel ekkoriban még nem mentek neki ezek a kötelező körök, az interjúkon is csak szórványosan jelent meg.

Mint elmondta a lapnak:

 TV"Egyszerűen nem tudtak befogni a média mókuskerekébe. Akkor még csak a húszas éveim elején jártam és valahogy nem mentek ezek a kötelező dolgok, az interjúkon is csak szórványosan jelentem meg, a Big Brother csapat totális fekete báránya voltam. Volt kiadói megkeresés is, de mivel ők – érthető módon – üzleti szemmel nézték a zenét, én pedig ragaszkodtam az elképzeléseimhez, nem tudtunk megállapodni"

Később Londonban a Kingston Egyetem zeneművészeti szakán szerzett diplomát, majd bejárta szinte az egész világot. Majd összeállt Mentes Norberttel, a Moby Dick és a Hungarica gitárosával. A duó Facebook-on is elérhető.

(Forrás: Femina, Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás