promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Debreczeni Zita dekoltázsa képeslapra való, forró szögekből vette a kamera testének minden pontját
Borítókép:  Youtube - ruhastory
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig vett magára valamit a modell, szétnyíló ruhája alól minden kikukucskált.

Elképesztően durva belegondolni, hogy mennyire repül az idő: mikor egy-egy korábbi híresség visszavonul egy kicsit a rivaldafénytől, majd ezek után ismét belefutsz valahol egy róla készült videóba, vagy fotóba, akkor szinte mellbevág az egyértelmű: évek teltek el és ez látszik is. Na nem arról van szó mostani cikkünk ihletőjével kapcsolatban, hogy megöregedett volna: épp ellenkezőleg. Arca csodás, kisimult, nemcsak szép ajkai, hanem a szemei is mosolyognak, látszik, hogy ahol jelenleg tart az életben, az boldoggá teszi és nem is kívánhatna többet.

Debreczeni Zita, aki Magyarország egyik legfoglalkoztatott modellje, jelenleg 43 éves. A cikkhez utánanéztem hol tart, mi van most vele és akármelyik interjú, amiben láttam, igazán érdekes volt: a kétgyermekes édesanya stílusa rengeteget változott a korábbi fiatalabb, bulisabb énjéhez képest, maga a megtestesült elegancia.

2017-ben rátalált a szerelem az olasz származású Gianni Annoni mellett, akivel kapcsolatuk azóta is kiegyensúlyozott és békés, nem lehet róluk semmilyen bulvárpletykát olvasni a magazinok hasábjain.

Az olasz nők kifejezetten elegánsak és nem hívei a sokat mutató daraboknak, inkább a színes, nagy mintás, dekadens, feltűnő, ám épp ezen tulajdonságai miatt vonzó divat mellett tették le a voksukat, kétségtelen, hogy ez is hathatott Zitára az anyaság és a bűvös 40. életkor átlépése mellett. Önmegvalósításban sincs hiány, ugyanis hivatásos fotósként lediplomázott és dolgozik is a szakmájában.

Oldalán is minden fotón kifogástalan ruházatban láthatjuk, egy nyaralás alkalmával készült fürdőruhás videóval azonban kivételt tett és megörvendeztette követőit. A felvételen bikiniben láthatjuk, ahogy elégedetten pörög-forog a kamera előtt, látszik, hogy kevesebb ruhában sincs zavarban, tökéletesen tisztában van külsejével és adottságaival, amikért vélhetően még ma is sokat tesz sporttal és egészséges életmóddal.

A csodás videót, amelyen az egykori modell megmutatja, hogy visszafogottan is lehet brutálisan dögösen kinézni, itt nézhető meg, vigyázat, forró jeleneteket tartalmaz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás