promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan apró bikinialsóban pózolt Zimány Linda, észveszejtően jól néz ki a csodatestű híresség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az álomtestű Zimány Linda bikiniben mutatta meg tökéletes alakját. Még a tengert is sikerült elhalványítania.  

A nagykanizsai születésű dr. Zimány Linda nem az a kifejezetten szégyenlős típus, persze akinek ilyen teste van, miért is lenne az? Már többször is sikerült ámulatba ejtenie Magyarországot tökéletes alakjával és szerencsére most sem fukarkodott megmutatni nekünk a bájait.

Linda élete már nagyon fiatalon rivaldafénybe került. A V-Tech egyik klipjében vállalt szerepét követően az együttes énekesének, Kefírnek a barátnőjeként ismerték meg az országban. Ezt követően szélvészgyors sebességbe kapcsolt karrierje.

2005 óta dolgozik modellként, 2008-ban pedig a férfiak legnagyobb örömére, a Playboy szeptemberi számában ruháit is ledobta magáról, megmutatva hibátlan testét. Ezt követően más férfimagazinokban is feltűnt, de az igazi médiafigyelmet magánéleti kapcsolatai hozták meg számára.

Kaló Dénes pókerjátékossal való kapcsolatát követően Dzsudzsák Balázs oldalán találta meg a boldogságot, majd a vele való szakítás után a milliárdos üzletember, Kedves Ferenc mellett vigasztalódott.

Persze ne legyünk igazságtalanok, nem csak a villantásai és párkapcsolatai révén vált ismertté, hiszen vezetett tévéműsorokat, ráadásul 2017-ben énektudását is megcsillogtathatta Oláh Gergő oldalán a Tv2 A nagy duett című műsorában.

A sokoldalú szépség korábban az RTL Klub kamerái előtt elmondta, hogy fiatalon még egyiptológus-régész szeretett volna lenni. Végül a jogi pálya mellett döntött és ezt nem bánta meg. Az utóbbi időkben nagyon elfoglalt a karrierépítéssel és ruhamárkája népszerűsítésével, és bár szingli, alig marad ideje saját magára. Ezért is élvezi annyira, hogy kicsit ki tudott szabadulni a rohanó hétköznapok mókuskerekéből és elutazhatott Amerikába a tenger partján pihenve feltöltődni. Rajongói őszinte örömére erről néhány csodás képet is feltöltött Instagram oldalára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás