promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda megtébolyító mellei nem hagynak sokat a képzeletre - így bulizott a magyar botrányhősnő
Borítókép:  Borítókép: YouTube.com/LakatosLevente (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zimány Linda bulizott egy nagyot Szilveszter napján, formás dekoltázsát pedig megmutatta Instagram oldalán a nagyérdeműnek ezúttal is.

Zimány Linda modell és jogász szinte hétről hétre elkápráztatja Instagram oldalának követőit dögös fotókkal. Főként a látszólag fényűző életéről posztol, és bár az egykori celeb-botrányhősnő imidzsét lecserélte, azért nem a velős és elgondolkodtató tartalmak dominálnak a közösségi média oldalán.

Minden jel arra mutat, hogy Zimány Linda egyébként szingli, sőt több ízben meg is jegyezte az elmúlt évben, hogy rendre csalódik a mai férfiak randevúzási szokásaiban. 

Régimódi vagyok, szeretem, ha udvarolnak nekem, szeretek sok időt együtt tölteni. A modern, elképesztően gyors világban nehezen fogadom el, aki tíz napon belül felvetette, hogy utazzunk el együtt. Nem könnyű a férfiakkal, sok esetben megközelíthetetlenek, vagy pár hét után feladják”

- nyilatkozta a Hot! magazinnak pár hónapja a szőke szépség. 

Az egyik legújabb Insta-bejegyzésében feltehetően az újévi bulizásról posztolt, a jelek szerint a Brody House szállodában múlatta az időt a celebritás. Látszólag felhőtlen luxusból és táncikálásból állt az ünneplés, bár ha lapozunk, a második fotón cseppet sem bizalomgerjesztő a környék.

Zimány egyébként rendre korlátozza a hozzászólási lehetőséget az Instáján, egy korábbi RTL Klub Reggeli interjúban el is mondta, hogy bár arról árulkodnak a rosszmájú megjegyzések, aki mondja azokat, azért láthatólag megviselik őt a negatív visszajelzések. 

Linda állítása szerint mostanság spirituálisabb életet folytat, pszichológushoz is jár, hogy jobban megismerje önmagát és fejlessze önbizalmát. Ma is posztolt egyébként a csinos közszereplő, azonban egy kicsit visszafogottabb stílusban, mint ahogyan azt tőle megszokhattuk.

„A fekete 2023-ban is a legvidámabb színem lesz. A túlméretezett blézereknek pedig egyenesen a rabja vagyok"

- fogalmazza meg a poszt alatt mélyenszántó gondolatait Zimány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás