promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Katalin hercegné maga volt a megtestesült elegancia, lovashintóval vitték Vilmos herceg feleségét
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné elegáns, piros ruhát viselt Vilmos herceg mellett, csodásan nézett ki.

Szinte már megszokhattuk az évek, évtizedek alatt, hogy ha bármikor is a brit királyi család tagjairól hallunk, akkor ott balhé van, hiszen néha olyan pletykák terjednek róluk, hogy a legtöbben csak fogják a fejüket kínjukban. Persze ezeknek a szóbeszédeknek a jelentős része egyszerű kitaláció, ugyanis a brit bulvárlapok előszeretettel csavarják ki a királyi család tagjainak szavait, illetve gesztusait.

Harry herceg és Meghan Markle szinte folyton terítéken vannak, hiszen őket enyhén szólva nem igazán kedvelik a britek, így az emberek kifejezetten szeretnek csámcsogni a kényelmetlenségeiken, botrányaikon. III. Károly király sincs a legnépszerűbb tagok között, szóval viszonylag kevés olyan királyi családtag van, akik mellé szívesen állna a nép, akármi is legyen a téma.

Katalin hercegné talán az egyedüli ember, aki még meg tudta tartani a népszerűségét, hiszen a britek szerint csodálatosan képviseli a királyi családot, és megvan benne az a tartás és elegancia, amit egy uralkodótól elvárnak – sőt, sokan már alig várják, hogy egyszer ő legyen a királyné.

A minap is teljesen elkápráztatta az embereket Katalin hercegné a Royal Ascot eseményén, ugyanis piros ruhát vett fel szintén piros kalappal, és szinte ragyogott a férje, Vilmos herceg mellett a lovashintóban, amivel szállították őket.

Akit érdekelnek az eseményen készült felvételek, az itt megtekintheti őket, Katalin hercegné valóban fantasztikusan nézett ki, mindenkit elvarázsolt a szépségével és a kisugárzásával:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás