promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zséda merész villantással tért vissza hosszú hallgatás után, még több is látszódott belőlük, mint szerette volna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zséda az ötvenhez közel is elképesztően szexi.

Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda kétségkívül az egyik legcsinosabb magyar énekesnőnk. A csodálatos hangú szépség az utóbbi időben kevesebbet szerepel a tévében és nem is tudni annyit munkásságáról sem mint azelőtt, karrierje azonban így sem rekedt meg, sőt a mai napig rengeteg koncertet is ad.

Zsédáról legutóbb talán akkor hallhattunk többet, amikor 2020 nyarán bejelentette, hogy 20 év után elválnak az útjaik orvosként tevékenykedő férjével, Szabolccsal. Az énekesnőt nagyon megviselte a válás és egy rendkívül nehéz időszakot tudhatott magáénak, mostanra azonban szerencsére már jól van és a szerelem is rátalált, egyik szakmabeli kollégája, Moldvai Márk személyében, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek.

Egy interjúban nemrégiben Zséda őszintén beszélt ennek az időszaknak a nehézségeiről, és arról, hogyan sikerült újra megtalálnia önmagát a válás után.

Azzal, hogy összeállt a kép, hogy a saját életemet kezdtem élni, a testem is magára talált. Korábban ez fájt, az fájt, volt mindenféle problémám a gyomrommal, gyógyszert kellett rá szednem. Most nyoma sincs az egésznek

 - idézte a Blikk az énekesnő szavait.

Az pedig, hogy Zséda most már tényleg jól van, friss fotóin is remekül látszik. Az énekesnő 49 évesen is bomba formában van, így nem csoda hogy fellépéséin is bátran visel kivágott, sokat mutató ruhákat. Így tett legutóbbi Vígszínházban tartott újévi koncertjén is, amelyen egy fekete estélyit viselt, amiben megvillantotta formás melleit is, sőt egy picit alulról több is látszódott belőlük, mint azt megszokhattuk.

Zséda az Instagram-oldalán megosztott képek tanúsága szerint nagyon élvezte a fellépést és csak úgy ragyogott a felvételeken. Kicsit mintha úgy is tűnne, hogy az énekesnő egyáltalán nem lenne képes öregedni, fénye és szépsége ugyanis mit sem kopott az elmúlt években és még mindig úgy néz ki, mint huszonéves korában.

Most azonban beszéljenek magukért a fotók!

A csinos anyuka egy másik szettet is viselt a fellépésen, és ez a narancssárga egyberészes ruhadarab is kitűnően mutatott rajta, ez nem is kérdés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás