promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zséda elképesztően dögös: új képein csak virágszirmok fedik testét
Borítókép:  Zséda / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megérkezett Zséda legújabb klipje, „A falakon túl”, amiben nagyon szexi ruhákban láthatjuk őt: az egyik például virágszirmokból áll, és alig takarja az énekesnő testét.

Sokak szerint Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda az ország egyik legszebb, legtehetségesebb énekesnője. A rajongók megőrülnek a gyönyörű hangjáért, és a csábító kinézetéért, ráadásul időnként rendesen meglepi a közönséget valami elképesztő újdonsággal – és ez most is így történt, ugyanis „A falakon túl” című dalához nem akármilyen videó készült.

Igazán különleges technikával csinálták meg Zséda legújabb klipjét, hiszen szinte minden digitális benne, ez pedig nagyon látványossá teszi a végeredményt – de leginkább az énekesnő vadító kinézete ragadta meg az emberek figyelmét, ugyanis rendkívül dögös ruhákba bújt a videó kedvéért.

Az egyik ruhaköltemény például úgy tűnt, hogy virágszirmokból készült, ráadásul nem igazán takarta Zséda testét, ez pedig tökéletesen elég volt ahhoz, hogy leessen az emberek álla a látványtól, hiszen nem mindennapos, hogy az énekesnő így felfedi magát nagyvilág előtt – bár a közönség egyöntetűen pozitív visszajelzése alapján akár többször is megtehetné.

Íme Zséda szexi szettje:

Itt pedig megtekinthető a klip:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás