promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: 20 év után elvált Zséda
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Húsz év után elvált a férjétől Zséda, de mind ez idáig nem lehetett tudni, hogy mi vezetett a házasságuk végéhez.

Zséda még a 90-es években ismerte meg férjét, Dr, Takács Szabolcsot, akivel 2000-ben házasodtak össze. Húsz éven át boldogan éltek, és 2007-ben egy gyermekük is született, Nimród. Most azonban kiderült, hogy az énekesnő és férje már hónapokkal ezelőtt pontot tettek kapcsolatuk végére, még a télen elváltak. Hogy miért csak most derült erre fény, arról Zséda egyik közeli ismerőse beszélt a Blikknek.

„Egy ilyen hosszú kapcsolat lezárásához idő kell, főleg, ha egy közös gyerek is született a házasságban. Adrienn is szeretett volna csendben túllenni ezen a nagyon nehéz időszakon (...) Egyszerűen elfáradtak, előfordul az ilyen”

Zséda mindig is diszkréten kezelte a magánéletét, nagyon ritkán beszélt a házasságáról, de néhány évvel ezelőtt egy interjúban elmondta, hogy férjével nagyon jól kiegészítik egymást, sőt, még egy gyereket terveztek.

„A nő olyan férfihoz akar hazamenni, aki mellett nyugalmat, békét talál. A férjem mellett úgy éreztem, szárnyakat kapok, nagyon ki tudtam nyílni. Ha egy kapcsolat bonyolult, akkor folyton azon kell agyalni, hogy mikor ír üzenetet, mit ír, miért írta... Izgalmas kitalálni, hogy mire gondolt a másik, de hosszú távon én az egyértelmű dolgokban hiszek. Amikor befejezzük a másik mondatait”

- idézi a Blikk Zsédát egy korábbi interjújából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Zséda2020 #minimalizálj #earthfirst

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás