promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mindenki gyereket akar tőlem" – Vajna Tímea egyedüllétre vágyik
Borítókép:  Sztori.net
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea és barátja nem szakítottak, inkább a jövőre bízzák kapcsolatukat. Andy Vajna özvegye egyedüllétre vágyik.

Ugyan hivatalosan nem szakított Vajna Tímea és barátja, Zoli, de a pár jelenleg külön él, kapcsolatuk ugyanis megingott. Andy Vajna özvegye pedig egyedüllétre vágyik. Timi az Egyesült Államokban, Los Angelesben maradt, míg Zoli hazajött Budapestre.

„Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni – mesélt érzéseiről Vajna a Blikknek

Azt már egy Vajna Tímeát jól ismerő személy árulta el a bulvárlapnak, hogy Timi vidám, kedves és jóindulatú nő, de Andy halála megviselte, gyászában azonban Zoli mindvégig mellette volt. „Joggal hihettek benne, hogy működhet köztük a párkapcsolat, de idő közben valami megváltozott vagy talán nem fejlődött tovább" – tudta meg a Blikk egy ismerőstől.

A felek azonban nemcsak magánéleti, de üzleti kapcsolatban is vannak. A férfi ugyanis tulajdonos lett a Nobu Budapestben, ami a járvány előtt 170 millió forinttal növelte a bevételét az előző évhez képest, ezt a munkát mindenképp közösen folytatnák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás