promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi feleségének keblei csábosan merednek a kamerába, mosolyogva feszít szétnyílt ruhájában a Szerencsekerék házigazdája mellett
Borítókép:  Youtube - KaszaTibor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi ritkán látott felesége itt most elég sokat megmutatott magából.

Kasza Tibit nehéz lenne megvádolni azzal, hogy keveset van a figyelem középpontjában: mintegy húsz éves könnyűzenei karriert tudhat a maga mögött, emellett műsorvezetőként és internetes személyiségként is aktív.

Tibiről sokat hallani - annál kevesebbet tudunk viszont feleségéről. Kasza Tibi feleségével 12 éve vannak együtt, párja neve Kasza-Darai Andrea, és Andreáról a legkevesebb, amit el lehet mondani, az az, hogy lélegzetelállítóan gyönyörű.

Az, hogy közösen keveset szerepelnek a nyilvánosság előtt, nem a véletlen műve, kettejük tudatos döntésének az eredménye. Tibi a haza celebvilágban az elsők között volt, aki felfedezte a közösségi média nyújtotta lehetőségeket, hosszú ideig övé volt a legtöbb követővel rendelkező Facebook-oldal, és Andreának is rengeteg követője volt, 2021-ben azonban minden megváltozott.

Az orvosok abban az évben zsírmájat diagnosztizáltak Kasza Tibinél, így az előadóművész-műsorvezető úgy döntött, hogy itt az ideje az életmódváltásnak: 18 kilótól szabadult meg, és valóban radikális változásokat vitt véghez az életében - életmódprogramjának szentelt zárt körű csoportjában naponta 3 órát is eszmecserélnek követőivel a tapasztalataikról.

Tibi nyilatkozatai alapján direkt nem posztolnak annyit magukról, 2 lányuk privát szférájának érdekében is. A kérdésre, miszerint vannak-e köztük nézeteltérések, azt mondta, hogy mivel házasok, természetesen vannak, ám már 12 év rutinjuk van a nézeteltérések kezelésében - akkora problémájuk még nem volt, amit egy kiadós esti séta nem oldott volna meg.

Mivel Andreának már nincs saját nyilvános közösségi médiás oldala, ezért leginkább csak a régebbi posztjainak dedikált rajongói oldalakon csodálhatjuk meg a róla készült lenyűgöző fényképeket, de most Tibi mégis kivételt tett, és párjával közös fényképet tett közzé:

forrás: BlikkRúzs

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás