promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lőttek az esküvőnek, szakított menyasszonyával: Molnár Nini bekavart a sztársportoló boldogságába? Már nem titkolják szerelmüket
Borítókép:  Youtube - ruhastory
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A népszerű magyar sztár több év se veled, se nélküled után az egykori luxusfeleség oldalán nyugodhat le.

Mintha már egy élet telt volna el azóta, hogy az emberek a tévéképernyők előtt ülve megismerhettek pár szupergazdag, szuperszexi, provokatív és pikáns stílusukról híres nőt: ők voltak a flexelős realityk ősanyjai hazánkban, a Feleségek luxuskivitelben. Sok szereplőnek igen széleskörű ismertséget hozott a műsor, Köllő Babettnek például óriási (és nem titkolt vágya) vált valóra és belekerült a televíziózás vérkeringésébe, Vasvári Vivienre rátalált az igazi szerelem (de volt férje Fecsó is továbblépett), Polgár Tünde Youtube-os karrierbe kezdett és volt nekünk egy Molnár Ninink is, az ismert divattervező (főképp egyedi, luxusminőségű táskákkal foglalkozik) aki a műsor alatt végig a szerelmet kereste. Ez úgy néz ki, hogy néhány év késéssel, de meg is valósult.

Választottja nem más, mint a magyar teniszvilág egyik elismert csillaga, Fucsovics Márton, akivel nem volt zökkenőmentes a kapcsolatig vezető út.

Bár egyelőre hivatalos közlemény nem érkezett a fiataloktól, minden jel arra utal, hogy a teniszező és a táskakirálynő valóban egymásra találtak: Nini például az évértékelő nyilatkozatában kifejtette, hogy szerelembe esett, valamint a 2023-as összefoglaló videójában több helyen is kézenfogva szerepel egy férfival: a fiatal lány videója alá pedig új kedvese egy szívecske emojival jelezte, hogy kész felvállalni, ami kettőjük között van. Nini és Marci akkor lettek gyanúsak, amikor mind a ketten egy Maldív-szigeteki helyszínről jelentkeztek be, ekkor azonban még a hivatalos információk szerint Marcinak menyasszonya volt, a szintén szépséges Böszörményi Anett személyében. Volt menyasszonyával 2016-ban ismerkedtek meg, majd egy év után el is jegyezte, de kapcsolatuk nem volt vitáktól mentes, sok volt a se veled, se nélküled időszak, majd egy idő után az összes közös fotójuk törlésre került mindkettőjük közösségi oldaláról.

Ha pedig ez nem lenne elég bizonyíték, akkor Molnár Nini még az országot is elhagyta szerelméért és jelenleg éppen Ausztráliában szurkol neki, az Australian Open tenisztornán, ahol a férfi is megméretteti magát.

Akárhogy is alakuljon kettőjük kapcsolata, mi nagyon drukkolunk nekik, annak pedig külön örülünk, hogy ilyen csodálatos hírrel kezdődik a 2024-es év.

Molnár Nini 2023-as évértékelőjét itt:

Fucsovics Mártonét pedig itt tudjátok megnézni:

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás