promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Régóta tervezte, eddig bírta: Polgár Tünde elhagyja az országot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Polgár Tünde nem egyedül indul útnak Indiába, férje Árpi is elkíséri. Az egykori luxusfeleség nemrég a Kőgazdag fiatalokban tűnt fel ismét, azóta megint többen figyelnek rá.

 

Milyen lehet a kőgazdagok élete, tehetik fel sokan a kérdést, mikor látnak elhúzni egy Ferrarit az Andrássy úton, vagy nézik a képösszeállításokat a hírességek luxus apartmanjairól, a vörös szőnyeges felvonulásokról, vagy az egzotikus nyaralásaikról. Erre a létező nézői igényre a TV csatornák is lecsaptak, és most már több reality készült a témában, ezek közül talán a Kardashian klánról szóló, több éven keresztül nagy sikerrel sugárzott show volt. Nekünk magyaroknak nincsenek Kardashian lányaink, de van például Jákob Zoltánunk a Nagy Ő-ből, akinek néha tényleg be lehet kukkantani a fényűző életébe. A Polgár házaspár is ezt a célt tűzte ki pár éve, mikor Árpi elindította saját youtube csatornáját, amiben felesége Tünde, és fia is rendszeresen feltűnik.

Tünde azóta már volt Luxusfeleség és idén benézett a Kőgazdag fiatalokhoz is, amiben nem volt olyan sok köszönet. Megtanította késsel-villával enni a nem túl udvarias, sőt sok esetben kifejezetten faragatlan fiúkat. A Másor Tünde férjének sem tetszett igazán, és rögtön csinált is egy adást egy olyan fiatalról, aki nemcsak kőgazdag, de tehetséges is.

Akárhogy is, de ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan élnek a gazdagok, ezekből a magyar realitykből még mindig nem fogjuk megtudni. Sokkal jobban járunk, ha követjük Árpit és Tündét, akik valóban sokat mutatnak fényűző életükből. Eddig sem volt titok, hogy kétlaki életet élnek, Amerikában is biztos egzisztenciával, gyönyörű házzal, auóval rendelkeznek. Most ismét elhagyják magyarországot, ám ezúttal nem Amerikába, hanem Indiába távoznak.

Tünde elárulta, hogy még 2019-ben tervezték el ezt az óriási, több hónapos távollétet jelentő utat, de a járvány sajnos közbeszólt, és meghiúsult a nagy terv - derült ki a BORS magazinnak adott interjúból. Tünde és Árpi nem fogja kihagyni a Taj Mahal-t és a Varanasi szentélyeket se, már minden készen áll az induláshoz, a szükséges oltásokat is felvették már. Tünde azt mesélte továbbá, hogy India valójában a férje nagy vágyálma, mivel sokkal spirituálisabb embereknek tartja az ott élőket. Nos, hamarosan személyesen is megtapasztalhatja, hogy tényleg így van-e?

Egy biztos: Tünde ironikus humora verhetetlen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás