promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexi ötvenes tanította meg késsel-villával enni a Kőgazdag fiatalokat, PSG Ogli különösen várta már a találkozást
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az üzletasszony nem teljesen ismeretlen a TV nézők számára, hiszen korábban már a Feleségek luxuskivitelben című realityben is szerepelt. Polgár Tünde PSG Oglit okította a Kőgazdag fiatalokban.

Azt már eddig is tudtuk a Kőgazdag fiatalokról, hogy ha szeretjük is őket, az nem az eszükért van, nem is a pénzükért, de még csak nem is a jól neveltségükért van. A műsor szerkesztői Kata úgy gondolta ideje gatyába rázni a fiúkat, és nem mindennapi vendéget hívott a délutáni asztaltársasághoz: Polgár Tünde libbent be a barna szépség házába, hogy egy kis jó modorra nevelje a fiúkat.

Tünde igazán megnyerő személyiség, ezt már a Feleségek luxuskivitelben első évadában is bizonyította, és nem volt ez másképp ezúttal sem. Rögtön dicsérte Kata felkészültségét, aki nem mindennapi fine dining ételekkel készült vendégül látni PSG Oglit és Aurélt, bár ő maga nem egy nagy szakácsmester. A fiúk meg is érkeztek, és nem is hazudtolták meg magukat:

"Elég dzsukel kis nő!"

Vallja be PSG Ogli az interjúszobában, mit gondol Tündéről. Azért a szembe dicséret is jól ment a fiatal TikTok sztárnak, aki "intézi Magyarország ügyeit", az étkezőasztalnál is van egy ezzel kapcsolatos elszólása, mikor hívják, de csak annyit szól bele a telefonba, hogy

"Országgyűlésbe vagyok!"

- majd azzal a lendülettel ki is nyomja. Ez azért már nem nyerte el maradéktalanul Tünde tetszését, de voltak ennél nagyobb bajok is az asztalnál.

Aurélről kiderült, hogy tényleg nehézséget okoz neki a késsel villával evés, egy ponton a földről szedte fel az ételt, de talán még nagyobb gond, hogy fogalma sincs az illemről. PSG Ogli is próbálta kiborítani a bilit, de Tündén nem fogott ki, a nő higgadtan elmondta, hogy szerinte nem illik más szavába vágni, és hogy a fiúk jobban tennék, ha nem játszanák meg magukat, mert ami belül van, az biztos sokkal értékesebb. Nem PSG Ogli a fontos, hanem Olivér, aki az álarc mögött van.

A végén viszont Tünde nem türtőztette magát, és szigorúbban szólta meg a fiúkat, akik nem tisztelik meg a vendéglátójukat, ráadásul nyitott szájjal beszélnek. PSG Ogli erre azt találta ki, hogy biztos direkt beszéltette evés közben. Hát... ahogy már az elején mondtuk: nem az eszükért szeretjük ezeket a fiatalokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás