promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ufót láttak a Dombóvári Halastó felett, rémületében még a telefonját is elejtette, megsemmisült a felvétel
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hitetlenkedve néznek a férfira a falusi kocsmában, az egész élete megváltozott.

Lali osztotta meg velünk elképesztő történetét, akinek már a helyi kocsmában sem hisznek és lassan belebolondul a megértő fülek hiányába:

Teljesen kivagyok. Már írtam több helyre, csoportba, fórumra, minden, de egyszerűen senki nem tud mondani semmit. Az egész nagyon gyorsan történt és mindenki azt mondja, hogy buli után voltunk, így nem lehet valós amit láttam, de én tudom, ott voltam. Hazafele mentem az egyik ismerősömtől és zenét hallgattam. Az egyik kedvenc albumom ment, amikor valami furcsát hallottam a fülhallgatón keresztül. A szám, amit hallgattam, egy AC/DC nóta teljesen összezavarodott és olyan dallamok voltak benne, amiket eddig nem hallottam. Próbáltam leállítani a zenét, de ez sem sikerült és ekkor néztem fel a telefonomból. A Halastó mellett jártam és valami fényességet láttam.

Az elején halványan láttam, aztán egyre feljebb és feljebb emelkedett míg teljesen előbukott és megláttam: egy szabályos alakú, fémes tárgy volt, furcsa, nem hangos, mégis elképesztően zavaró hanggal. Elővettem a telefonom és videózni kezdtem. Lassú volt, könnyen követhető, egy ideig tudtam nézni aztán pislogtam egyet és már nem volt ott. Semmi nyoma nem volt. Lerohantam, kerestem az égen és ekkor elestem. A telefon kiesett a kezemből és darabokra tört. Ezen, hogy nincs nálam semmi jelzésre, vagy világításra alkalmas eszköz, annyira bepánikoltam, hogy hazamentem. Bezuhantam az ágyba és elaludtam. Szörnyű rémálmaim voltak. Idegenek beszéltek hozzám, hogyha bárkinek elmondom amit láttam, eljönnek értem. Rettegve keltem fel az ágyamba és egyből mentem a bulit tartó haveromhoz, hogy onnan látott-e bárki bárkit, elég összevissza indultunk el. de kiröhögött és mondta, hogy hasonlót még csak álmodni se tudna. Én pedig mondtam, hogy rosszabbat is álmodtam az éjjel, de semmit nem fogott fel az ijesztő sztorimból.

De nem tudom már magamban tartani, akár visszajönnek, akár nem. Bevittem szervízbe az összetört telefont, de nem lehetett helyreállítani, így az egyetlen bizonyítékom is oda. A városban már hülyének néznek, a családom sem hisz nekem. Mondjátok meg mit lehetne tenni, hova lehetne fordulni? TUDOM HOGY EGY FÖLDÖVKÍVÜLIT LÁTTAM, az ismeretlen fényforrásra semmi más magyarázat nincs.

A világon rengeteg UFO észlelésről érkezik bejelentés és sokról a mai napig nem tisztázott, hogy ezek mik lehetnek.

Többek között Magyarországon több gyanús esetet is felvettek, ezekből itt láthattok egy összesítőt:

Nektek mi a véleményetek? Létezhet ilyen? Esetleg nektek is volt már részetek hasonló, harmadik típusú találkozásban? Mit tennétek, ha veletek történne hasonló és senki nem hinne nektek?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás