promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli műsorváltozás az RTL-en, az utolsó pillanatban szólt a csatorna, kiakadhatnak a nézők
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bosszantóan későn szólt a csatorna, erre nem lehetett felkészülni.

A csatorna az utolsó pillanatban döntött a hirtelen műsorváltozásról. Nagyon ritka, hogy még aznap változtatnak, azonban most pontosan ez történt, ami sok nézőt kiboríthat, mivel ilyenkor nem ritka, hogy lecsúsznak azokról a műsorokról, amiknek a kezdési időpontjával tisztában vannak, mert megszokták, hogy mindig azonos időpontban kezdődik - vagy mert a nyomtatott TV újságban úgy szerepel.

Az RTL ...a szomszéd tehene című sorozata még csak ezen a héten indult el, január 1-jén, hétfőn 18:50-kor debütált a csatornán. A csatorna igen nagy várakozásokat fűz a sorozathoz, már most tudni lehet, hogy ez a csatorna eddigi legdrágább telenovellája, ami nagyjából három hónapig fog velünk maradni a hétköznapokon. A sorozatban visszatért Fodor Zsóka is, akit egy egész ország zárt a szívébe Magdi anyusként, de nem ő az egyetlen visszatérő a Barátok közt színészei közül.

A Barátok közt egykori alapító-producerének, Kalamár Tamásnak a szériája keddtől aztán 19:50-től volt látható az RTL-en, egészen eddig. Pénteken ugyanis az RTL azonnali műsorváltozás mellett döntött, ami befolyásolja a sorozat következő epizódját is.

Január 5-én a Fókusz az eredeti időpontban, 18:55-kor indul, de bruttó adásideje mintegy 20 perccel rövidebb lesz.

Ennek köszönhetően a kissé szokatlan címre keresztelt ...a szomszéd tehene 20 perccel korábban, 19:30-kor kezdődik a mai napon. Az RTL vadonatúj sorozata így 25 perccel hamarabb startol, mint a Szerencsekerék, ez csak abból a szempontból lehet érdekes, hogy sok nézőnek lehet annyira elnyeri a tetszését a sorozat, hogy utána nem kapcsolnak át a konkurenciához, Kasza Tibi műsora ugyanis már régóta masszív versenyző az esti műsorsávban.

A Fókusz lerövidülése miatt A mi kis falunk esti ismétlése is korábban lesz látható, 20:40-től. A széria második ismétlése 21:40-től kezdődik az eredeti 21:50 helyett. Az RTL Híradó – Késő esti kiadása is 10 perccel korábban, 22:50-kor veszi kezdetét, úgyhogy

aki ezek közül bármelyik műsor iránt is érdeklődik, az bizony lemaradhat, mivel a Fókusz miatt lényegében minden korábban kezdődik a mai napon.

Jelenleg nem világos, hogy a műsorváltozás csak a mai napra szól-e, vagy jövő héten is változik az RTL esti műsorrendje. Amint ezt megtudjuk, azonnal tájékoztatjuk róla olvasóinkat. Aki még gondolkodik, hogy mit nézne este, annak ajánljuk, hogy tekintse meg a sorozat előzetesét:

Forrás: Sorozatwiki.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás