promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a hírességek halhatnak meg 2024-ben? Morbid halállista terjed a neten és bizony van már benne telitalálat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen ijesztő oldalról van szó, valóban ezek a sztárok vannak veszélyben?

A halál az élet természetes velejárója, mégis a legtöbb ember számára felfoghatatlan. Úgy élünk, mintha sose halnánk meg és minden nappal egyre távolabb kerül a végzetes dátum és amikor már közel a vég, akkor sem szeretnénk vele szembenézni. Van azonban olyan, hogy az élet elénk tolja az elmúlást és olyankor óhatatlanul is elmerengünk a létünk múlandóságán.

Egészen elborzasztó érzés, mikor egy családtagunk, ismerősünk, barátunk kel át az árnyékvilágba, de egy híresség halála is tragikusan tudja érinteni nem csak a rajongókat, hanem mindenkit, aki hallotta már az illető nevét.

A internetet böngészve szembejött velem egy oldal, mely a The Deathlist elnevezést viseli: már a neve is határozottan baljós és bizony, azt takarja, amire a név első hallásából gondolnánk. Az oldal listázza azokat a hírességeket, akik 2024-ben fognak elhunyni és az egészen rémisztő az, hogy bár még csak 5 nap telt el az évből, máris van két találatuk.

A lista amellett, hogy egészen misztikus és van benne egy jó nagy adag titokzatosság, mégsem légből kapott jóslatokon alapul: a morbid halállistán igencsak szépkorú sztárok foglalnak helyet, akiknek életkoruk okán gyanítható, hogy már vannak egészségügyi gondjaik.

Van azonban a listának egy igen titokzatos része is: vannak sztárok, akik egyik évben még szerepelnek a listán, a másik évben azonban lekerülnek (természetesen úgy, hogy túlélték az évet) és nem is kerülnek rá vissza.

Mindig 50 ismert ember szerepel a felsorolásban és 2023-ban ebből 19 halálesetet jósoltak meg sikeresen. 2022-ben ez a szám 14 volt, és sajnos eltalálták II. Erzsébet halálának az évét is. Vagy is majdnem: ugyanis a királynő évek óta szerepelt már a listán, azonban igazi vaslady-ként elképesztő kort ért meg végül a britek kedvenc uralkodója. 2021-ben 12 beteljesült jóslat volt, a rekordot pedig a 2020-as év tartja, ahol 20 ember halálozott el a leírt 50 névből.

És hogy ki az, aki a titokzatos oldal szerint veszélyben van? Azt ide kattintva megnézhetitek: ITT

Különösen morbid, hogy hozzászólásokat és véleményt is lehet írni, valamint a lista azt is jelzi ki, hanyadjára szerepel a listán, illetve rangsorolja is a hírességeket. Mi reménykedünk a legjobbakban és mindenkinek még sok egészséges évet kívánunk!

Forrás: noizz.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás