promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő legenda terjeng a budapestiek körében, valóban egy horrorfilmbe illő jelenetek történtek meg egy fiatallal?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rémisztő történet kering az interneten, valóban ilyes vérfagyasztó dolgok történnek Budapesten? 

Furcsa legenda terjed az interneten, amelyről senki sem tudja valójában, hogy igaz-e vagy csak átverés. Az emberek találgatnak, ugyanis az ijesztő történetet már sokan hallották, sokféleképpen. Egyes úgy tudják Budapesten történt meg a rémes incidens, mások pedig Szegeden vagy éppen Pécsen hallottak hasonlót. 

A horrorfilmbe illő történet szerint egy fiatal lány letöltött egy népszerű társkereső alkalmazást, ahol összeismerkedett egy férfival. Meg is történt az első randi, a végén pedig egy csók is elcsattant. A furcsaságok sora azonban csak ezután vette kezdetét. A fiatal lány kedvesnek, normálisnak tartotta a férfit, ám másnap reggel szörnyű kiütések kezdtek el megjelenni az arca és a nyaka körül.

A legenda szerint a hölgy orvoshoz ment, aki közölte vele, hogy olyan fertőzést kapott el, amit csak elhunyt emberek testtől lehet elkapni. 

Az orvosok azonnal értesítették a rendőrséget, akik azonnal elkezdtek nyomozni. A hölgy lakását is átkutatták, majd elárulta azt is, hogy előző nap egy férfival randizott. A hatóságok a férfi házához is kiérkeztek, ahol egy holttestet találtak. A férfi ugyanis nekrofíliában szenvedett, vagyis holttestekhez vonzódott. 

A történet már a TikTokon is megjelent, ahol az embereknek különféle véleménye van róla. Sokak megjegyezték, hogy ez egyáltalán nem igaz történet, hanem egy 10 évvel ezelőtt film cselekménye. 

- Persze, hogy hallotta mindenki és az sem véletlen h 10 éve... Contracted film 2013-as...-  írta egy hozzászóló az oldalra feltöltött videó alá.

- Én ezt 12 éve hallottam a kozmetikus tanulmányaim alatt egy pesti vendég mondta el, de nem társkeresős a story, hanem buliban ismerkedtek meg - írta egy másik kommentelő.

- Édesapám kolléganője mesélt neki hasonlót. Az ex barátnője teste a szekrényben volt - olvasható egy harmadik hozzászólásban a rémtörténet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás