promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger teljesen elveszti az eszét a magyar nőktől: Vajna Timi után ismét hazánk egyik formás szépségével fotózták
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az akciósztár arca mindent elárul, büszkén feszít a szuperdögös magyar modell mellett.

Messze földön sok-sok dologról vagyunk híresek: gyakran a gulyást, a lángost, a paprikát, a busójárást, a néptáncot azonosítják velünk, azonban van valami, ami minden ide érkező turistának szembetűnő és viszi is tovább a hírt: a magyar lányok elképesztően gyönyörűek. Van bennük valami olyan egzotikum, ami szinte minden külföldit megbabonáz. Tökéletes példája ennek Kocsis Alexandra, aki hazánkban egy kifejezetten keresett és foglalkoztatott fitnesszmodell.

Nem meglepő, ha megnézzük a hölgyet: csodás, sok sporttal és egészséges életmóddal elért karcsú, izmos test, gyönyörű szemek, bájos arc. Nem csoda hát, hogy nagy hatást gyakorol a férfiakra, az azonban mégis csak nagy elismerés, ha már a Terminátor is büszkén feszít az oldalán.

Kocsis Alexandra ugyanis épp Kaliforniában járt és hogy-hogy nem, összefutott Arnold Schwarzeneggerrel, akivel közös kép is készült. Schwarzi szemmel láthatóan meg van illetődve a fotón, magát kihúzva, lazán, napszemüvegben mosolyog a kamerába, mellette pedig Alexandra látható. Azt nem lehet tudni, hogy véletlenül, vagy direkt futottak össze, egyik sem lenne meglepő: Schwarzi világ életében elkötelezett volt a testmozgás mellett, még kormányzói teendői és éveinek egyre növekvő száma sem tudta eltántorítani az egészséges, sportos életmódtól.

Alexandra pedig amellett, hogy impozáns kisasszony, életmódtanácsadással is foglalkozik: időnként amolyan kihívás féléket indít követőinek, ahol segít nekik a sikeres fogyásban és alakformálásban. Nem meglepő módon sokan követik, a végeredmény magáért beszél.

Scwarzi egyébként világ életében híres volt arról, hogy szívesen fotózkodik a rajongóival, ismerőseivel, szereti őt a kamera, így ha bárki összefutna vele, akkor ne szégyenlősködjön: kapható lenne egy közös, mosolygós fotóra. Arnold pedig kifejezetten kedveli a magyar hölgyeket, többek között Vajna Timivel is jó barátságot ápol, kettőjükről több fotó is készült már, sőt: még találgatások is elindultak, hogy mi lehet közöttük. Ezekről természetesen kiderült, hogy semmi valóságalapja nincs: Timi most házasodott meg, Schwarzenegger pedig hosszú ideje boldog házasságban él.

A találkozás is hol máshol történhetett volna, mint egy konditerem előtt: a California Gym nevű edzőteremnél futott össze a filmsztár és a modell. A szívmelengető képet a két sportemberről itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás