promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger olyan dolgot mondott Magyarországról, amit még sosem hallottunk világsztár szájából
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger nem kispályás megszólalással járt a kedvünkbe.

Igen, ha egy-egy színész kimerészkedik Amerikából, vagy éppen Hollywoodból, akkor bizony az adott nemzet újságírói, kontentgyártói vagy éppen tartalomkurátorai rögtön rákérdeznek persze, hogy mi az, ami először eszükbe jut Magyarországról, a magyarokról, vagy éppen gyönyörű fővárosunkról, amelyet a Duna szeli ketté Buda és Pest vonalán. Sok színész már ettől lemegy stílusosan hídba, hiszen nagyon különleges története van a magyar fővárosnak. És akkor itt be is csatlakoztathatjuk cikkünk főszereplőjét Arnold Schwarzeneggert, aki bizony már többször is járt Magyarországon,

itt forgatta például a Vörös zsarut, és a Terminátor-filmek kapcsán is vendégeskedett nálunk.

És afelől sem lehet kétségünk, hogy Schwarzenegger ismeri Magyarországot, hiszen itt született mellettünk, a szomszédban, Ausztriában, egy kis hegyi faluban. Király Levente Keményfiúk című művéből pedig olyan sztorikat is megtudhatunk Arnold Schwarzeneggerről és Slyvester Stallonéról, amelyeket eddig nem is hallhattunk. Érdekesség, hogy például mindkét izmos szupersztár anno még a Herkules-filmek után kezdett gyúrni, akkor határozták el, hogy kipattintják magukat.

Korábban Király Levente művéről a Port.hu írt egy hosszabb összefoglalót, kiemelve jó néhány nagyon érdekes dolgot a könyvből, és többek között ebben a cikkben is olvashattuk, hogy Arnold Schwarzenegger bizony azt mondta, hogy Budapest csodálatos város, és úgy nyilatkozott, hogy szokta is mondan a bécsieknek, hogy Budapest sokkal jobb, mint Bécs. Majd hozzátette azt, hogy a bécsiek nem örülnek, ha ezt hallják.

Arnold pedig viccesen még azt is hozzátette:

"Ami azért egy osztráktól nem semmi, igaz?"

Korábban amúgy az ATV-stúdiójában is felhívták Schwarzenggert, aki akkor a kovid alatti korlátozásokról is beszélt a nem mindennapi telefonhívás alatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás