promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence megunta Csobot Adélt? 11 év után egy másik nővel akarta indítani az újévet a műsorvezető, de csalódnia kellett
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence felesége szemébe mondta, hogy másra számított.

Furcsa újévi szokás van Istenes Bence és Csobot Adél közös otthonában. Fognak 12 papírcetlit, és felírnak rá olyan célokat, amiket szeretnének elérni a következő évben. Ebből 11-et véletlenszerűen elégetnek, és csak az egyiket őrzik meg maguknak. Ugyanis a 12 célból 11-et az univerzumra bíznak, hogy teljesítse, de amit kihúznak maguknak, az az ő feladatuk, hogy egy éven belül teljesítsék.

Érdekes szokás, de működik. Legalább Istenes Bence azt állítja, hogy azokból a feladatokból és célokból, amiket előző évben írtak össze, a fele teljesült. A műsorvezető a közösségi oldalára tett ki egy videót, amiben elmondta, hogy 2024-ben szeretne kicsit visszavenni, mert ugyan élvezte, hogy a tavalyi éve ilyen pörgős volt, de azt reméli, hogy idén több ideje jut magára és a családjára.

„Az a legjobb, amit szívesen csinálunk, de nyilván ezt nem mindig lehet megtenni. Sok kompromisszumot kell kötnöm nekem is az életben. Végig kell gondolni, mi a fontos, mennyi időt akarsz a gyerekeiddel tölteni vagy munkával tölteni. Sokszor azon gondolkodom, hogy nem éri-e meg jobban kevesebbet dolgozni, picit kevesebbet keresni, de lejjebb vinni az igényeket, de többet élni”

- mondta Istenes Bence, aki hozzátette, hogy imádta a Sztárbox-ot és mindazt, ami körülötte volt, de elment rá egy éve.

A műsorvezető visszaemlékezett arra, hogy június óta egyetlen szabadnapja sem volt, nem tudott találkozni a barátaival, és csak azt vette észre, hogy úgy megy el az élet mellette, hogy semmi mást nem csinált, csak dolgozott.

„Elgondolkodom rajta, hogy nem lenne jobb kevesebbet dolgozni és többet élni? Szeretnék kicsit még többet élni és nem hajtani a sikereket és a munkát”


Istenes Bence nagyon szereti ugratni feleségét, Csobot Adélt. Náluk ez már megszokott, hogy kicsit szurkálják, piszkálják a másikat, de az talán már Adélnak is túl durva volt, ahogy Bence újév első reggelén indított odahaza; konkrétan úgy beszélt hozzá, mintha megunta volna már. A műsorvezető az Insta Story-jába töltött fel egy videót, amin izgatottan futott le a nappaliba, hogy megnézze, mit tartogat számára a 2024-es év. Csalódottan látta, hogy csak Adélt találta a házukban.

„Ezt nem hiszem el! Még mindig te vagy itt csacsi?”

Elképzelhető, hogy Istenes Bence megunta Csobot Adélt? Lehet, ez a kérdés magán az X-Faktor egykori versenyzőjének fején is átfutott, mert Bence rögtön szépített azzal, hogy

„A lényeg, hogy még mindig olyan gyönyörű vagy, mint tavaly”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás