promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél mellei élő adásban majdnem kiestek, vadító ruháján csámcsog most az internet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csobot Adél szexi szerelésben vezette le a Sztárbox vasárnapi döntőjét. 

Vasárnap végérvényesen véget ért az RTL-en a Sztárbox műsora, ahol Brasch Bence, Molnár Áron és Berki Mazsi lettek a győztesek. A döntőt Héder Barna, Csobot Adél és Szujó Zoltán vezényelte le. A kommentátorok között pedig ott ült Kovács István Kokó is. 

Adélt hétről hétre különleges ruhakölteményekben láthattuk a tévéképernyő előtt, az is előfordult, hogy összeöltözött párjával, Istenes Bencével. A döntőre egy hosszú piros ruhát kapott, amely nem takart túlságosan sokat. 

Az adás első perceiben is lehetett látni, hogy Adél dekoltázsa igencsak megmutatkozik, a szettjét pedig a ruhához kapcsolódó csuklya tette különlegesebbé. 

Istenes Bence párja Instagram-oldalára is feltöltött egy fotót, amelyen jól látható, hogy valójában a melleit épphogy eltakarta a ruha anyaga. Melltartót pedig egyáltalán nem viselt, az ugyanis teljességgel kilátszódott volna a csinos és egyben hosszú ruha alól. 

Gratulálok a Sztárbox bajnokainak és gratulálok minden ringbe lépő versenyzőnek is, a felkészítőiknek, a stáb összes tagjának!!! Szuper élmény volt!!! Jó, hogy jöttél Sztárbox

- írta a fotójához Adél. 

A fotója alatt pedig elképesztően sok komment jelent meg arra nézve, hogy mennyire csinos, illetve, hogy mennyire nem áll jól rajta a ruha. Valaki egyenes azt írta, hogy nem tud máshogy fogalmazni, csakis úgy, hogy előnytelen. 

- Csinos vagy de túl kihívó öltözék. Bencének ha tetszett semmi gond - írta az egyik kommentelő Adél képeit látva. 

- A tegnapi adás egyetlen értékelhető része te voltál a vidám, mosolygós természeteddel ebben a szettben! - jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

- Olyan Keira Knightley vörösszőnyeges sztárfotóra hasonlítanak ezek a képek! Szép vagy - hasonlította valaki a világhírű színésznőhöz. 

- Borzasztó előnytelen ez a ruha. Bocs, de én másképp láttam, mint az előttem hozzászólók - írta a negatív hozzászólást egy másik felhasználó. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás