promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyán átverték a családot a szilveszteri programmal: nem létezik a szállás ahová befizették az előleget
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ünnepek közeledtével mindig megszaporodnak a lenyúlások, most jó pár tízezer forinttal rövidítettek meg egy családot.

Egy elkeseredett édesapa küldött nekünk levelet egy újabb ünnepi átverésről:

Szomorúan olvastam itt az ünnepek alatt megszaporodott csalásokról, de arra álmomban sem gondoltam, hogy velem is olyan történik, hogy klaviatúrát kell ragadnom. A családdal idén az ünnepi hajrázás után úgy döntöttünk, hogy a szilvesztert szeretnénk a magunk módján megünnepelni. Bár adta volna magát, hogy a feleségemmel kettesben menjünk valahova, mégis szembejött velem egy nagyon szuper kis programlehetőség, ahol kifejezetten gyerekes családok tudnak szórakozni, bulizni, kikapcsolódni, így az utolsó pillanatban módosítottuk a terveinket. És ezzel hatalmasat hibáztunk.

Felvettem a kapcsolatot a hirdető hölggyel, aki rettentően készséges volt, minden kérdésre válaszolt, fotókat küldött, programleírást. Egyáltalán nem volt gyanús, így amikor arra terelődött a szó, hogy mennyi az annyi, még szimpatikus is volt, hogy pusztán előleget kér, ami a program lemondása előtti egy hétben még vissza is jár, hamar fogynak a helyek, mondta, így biztosan teltház lesz. Én marha pedig utaltam. Ezután a hölgy letiltott mindenhonnan, elérhetetlen volt. Ekkor már kezdett gyanús lenne a dolog és a szórakozás ígérete hamar a pénzem utáni hajszába csapott át, 25 ezer forint volt fejenként, így mivel négyen mentünk volna, 100 ezer forintot buktam. Ekkor kezdett tudatosulni bennem, hogy átverés áldozata lettem. Mit ne mondjak, pocsék érzés. A feleségemnek nem mertem elmondani, igyekeztem utolsó pillanatban valami olcsó programot keríteni, de hiába, ahol szabad helyek voltak, oda igen borsos volt az ár.

Időközben a gyanúm ténnyé erősödött: rákerestem a szállás nevére, amit kaptam, ez nem létezett és a képek, amiket pedig küldött a helyről, mind Google-ről leszedett fotó volt. Ezt ellenőrizhettem volna a fizetés előtt is, de annyira jól elbeszélgettünk, hogy egyszerűen elaltatta a gyanakvásomat. Végül a szüleimtől kértem egy kisebb kölcsönt és egy drága, de megbízható helyen töltjük a szilvesztert és az új évet, az pedig, hogy ennyire csúnyán megjártam örökre az én titkom marad. Ti mindenesetre legyetek elővigyázatosak, akármilyen szívélyesen is győzködnek, mindenképp kérjetek valamiféle biztosítékot a fizetés előtt, hogy elkerüljétek ezt az elképesztő szívást, ami nekem jutott az év utolsó napjaira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás