promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az MIB valóban létezik? Eltitkolt felvétel került ki az igazi Sötét zsarukról, több mint aggasztó
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon nekik is az emlékezettörlés a feladatuk? Ahogy észrevették a kamerát lélekszakadva rohantak el.

Aligha van olyan megosztó téma, ami annyira megosztaná a világ összes emberét, mint az, hogy létezik-e bármilyen emberen kívüli életforma. Legyen ez akár egy szellem, vagy démon, legyen az boszorkány, a Jeti, a Loch-nessi szörny, de hatalmas, több millió embert tömörítő csoport az is, aki hisz a földönkívüliek létezésében.

Se szeri se száma az interneten a rémisztő videóknak, amelyek pont annyira rossz minőségűek, hogy ne lehessen perdöntő bizonyíték, de annyi pont látszik rajta, hogy folyamatos érdeklődést és beszédtémát generáljon.

Sok ilyen felvételről kiderült, hogy hamisítvány, de van, amit még akár maguk a tudósok sem tudják megmagyarázni. A téma természetesen a művészeket, ebből is kiemelten a filmrendezőket mozgatja meg, rengeteg alkotás született már természetfeletti, vagy idegen lény témában is.

Az egyik igazi klasszikus az MIB, más néven a Sötét zsaruk, akik amolyan földönkívüli rendőrségként működnek, intézik az intergalaktikus dolgokat és amennyiben van civil szemtanú, akkor intézkednek az "áldozat" emlékezetének a törléséről. Kiemelkedő megjelenésű, fekete öltönyös férfiak, akik tökéletesen beleilleszkednek a környezetükbe, de a megjelenésükben mégis van valami baljóslatú.

Sokakban felmerült, hogy simán lehet valóságalapja a történetnek, több folytatást megélt a sztori, de határozottan utópisztikusnak tűnik az egész koncepció.

Vagy legalábbis tűnt eddig: most egy olyan videó került fel egy rémhírekkel és horror történetekkel foglalkozó videóportálra, ami ha valóságos, akkor igen komoly bajban lehetünk. Egy autóból készítették a videót, egy furcsa, öltönyös férfiról az út mellett, azonban ahogy az autó halad, a fényszóró egy egész csoport, az elsővel tökéletesen megegyező külsejű férfit világít meg, akik nagyon gyorsan és sebesen menekülőre fogták. Az út elég göröngyös és kietlen, simán lehet, hogy nem kellett volna ott autónak közlekednie és nem számítottak látogatóra vagy rajta ütésre. De mit kereshettek ott? Mi volt a céljuk? A videó a meneküléssel ér véget és érthető módon a kamerát kezelő vezető nem száll ki az autóból ellenőrizni, hogy mégis min ügyködtek.

Az ijesztő felvételt, amelyről a cikkben írtunk, ide kattintva nézhetitek meg. Döntsétek el, hogy mi van a felvételen. Valódi, vagy megrendezett? Egy jól sikerült jelenet, vagy egy valódi rajtaütés?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás