promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az űrlények már a Földön vannak? Ez a borzongató videó lehet a bizonyíték, hogy léteznek földönkívüliek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyenesen döbbenetes az a videó, ami félelmetes gyorsasággal kezdett elterjedni az interneten.

Folyton előjön a téma, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek, főleg, hogy egyre több a rejtélyes ufó-észlelés. Az emberek egy bizonyos része hisz az űrlényekben, mivel szerintük szinte lehetetlenség, hogy az egész univerzumban csak a Földön legyen élet; míg mások úgy gondolják, hogy csupán a fantáziánk szüleményei – egyelőre nem lehet tudni az igazságot, mivel nincs megdönthetetlen bizonyíték az idegenek létezésére.

Nemrég történt Las Vegas környékén egy elég meghökkentő eset, ugyanis állítólag többen is cikázó fényeket láttak az égen, ráadásul még a rendőrség is felvette a jelenséget. Ezek után volt, aki betelefonált a hatóságoknak, és jelezte, hogy furcsa, magas lények vannak a kertjében, de mikor megérkeztek a rendőrök, már nem találtak semmilyen arra utaló jelet, nyomot, hogy esetleg valóban földönkívüliek jártak arra.

Most felkerült az internetre egy hátborzongató videó, amin állítólag látni lehet egy valódi űrlényt – ha ez a felvétel hiteles, akkor az nem csupán a földönkívüliek létezését bizonyítaná, hanem azt is, hogy már a Földön vannak.

A szemtanúk szerint egy magas, szürkés-zöldes, furcsa lábakkal nagy szemekkel rendelkező lényről van szó, aminek a szemébe nézve egyből mélyről jövő félelem árasztott el mindenkit, pedig volt, aki fegyverrel indult el, hogy utána járjon a rejtélynek. A félelmetes lény eltűnt, így nem sikerült több információt szerezni róla, de már ez is elég vérfagyasztó ahhoz, hogy elgondolkodjon az ember.

Persze sokan vannak, akik szerint átverés a videó, mivel alig látni rajta valamit, viszont akadnak, akik biztosan állítják, hogy szerepel rajta űrlény, ráadásul valóban iszonyatosan rémisztő – itt lehet megnézni saját felelősségre a felvételt, hogy bárki eldönthesse magának, vajon tényleg egy földönkívüli van rajta a járművek mögött, vagy sem:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás