promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ufót videóztak a rendőrök, majd olyan hátborzongató dolog történt, amitől mindenkiben megállt az ütő
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem csupán ufót láttak, hanem állítólag még űrlényeket is.

Mindig hatalmas vitákat tud generálni a téma, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek, hiszen vannak, akik teljes mértékben hisznek bennük, és olyanok is bőven akadnak, akik egyáltalán nem. Bármi is legyen az igazság, mostanában rengeteg olyan ufó-észlelésről lehet hallani, amikre még a Pentagon és a NASA sem talált eddig megnyugtató magyarázatot, ez pedig eléggé elgondolkodtató – főleg azok után, amiket egy amerikai ügynök mondott:

A legtöbb ufó-észlelésről készült videót hamisítványnak vagy átverésnek tartják az emberek, de most egy rendőrségi testkamera felvétele miatt áll a bál, ugyanis egy furcsa, zöldes fény látható rajta az égen. Többen is jelezték a hatóságoknak a félelmetes jelenséget, amit Las Vegas-ban figyeltek meg az emberek – viszont volt, akinek jóval több is jutott aznap a feltételezett földönkívüliekből.

Nem sokkal a tömeges ufó-észlelések után egy egészen hátborzongató telefonhívás érkezett az 51-es körzet közeléből a központba, ugyanis egy férfi azt állította, hogy leszállt a kertjében egy űrhajó, és még hatalmas űrlényeket is lát.

Állítólag nagyjából 2,5 méter magas, nagy szemmel és szájjal rendelkező lényekről van szó, amik a férfi elmondása szerint biztos, hogy nem emberek voltak. A telefonban megesküdött, hogy valós, amit állít, és rettenetesen fél attól, amit lát. Ki is mentek hozzá egységek, de nem találtak semmit, pedig utána több napig is ott állomásoztak, hátha ismét történik valami furcsaság.

Maga az ufó-észlelés persze még nem egyenlő a földönkívüliekkel, hiszen az „ufó” csak az ismeretlen eredetű repülő objektumra utal, viszont a betelefonáló férfi beszámolója alapján lehet, hogy most tényleg űrlényekről volt szó. Ezt mindenki eldöntheti magának, hiszen szokásos módon ismét nem sikerült megdönthetetlen bizonyítékot találni az idegenek létezésére – de az extra izgalmat ad a történethez, hogy az 51-es körzet is belekeveredett, hiszen a pletykák szerint ott tárolja az amerikai kormány a földönkívüliekkel kapcsolatos dolgokat.

Itt lehet megnézni az esetről készült tudósítást, benne a testkamera felvételeinek bizonyos részleteivel, illetve a szemtanúkkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás