promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott az amerikai kormány: földönkívüli űrhajókat rejtegetnek, végig tudtak az idegenek létezéséről?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy volt amerikai ügynök kitálalt, egészen döbbenetes dolgokat mondott.

Egyelőre még nem találtunk megdönthetetlen bizonyítékot a földönkívüliek létezésére, de az biztos, hogy mostanában elég felkapott a téma az egész világon, ugyanis rengeteg a hátborzongató ufó-észlelés, ráadásul sokra még a Pentagon, illetve a NASA sem találja a magyarázatot – és ugyan az „ufó” mindössze ismeretlen eredetű repülő tárgyra utal, mégis sokan egyből az űrlényekre gondolnak.

Már hosszú évtizedek óta lehet hallani a szóbeszédeket, hogy az amerikai kormány tulajdonában van legalább egy idegen eredetű űrhajó, ami még állítólag 1947-ben zuhant le Roswell környékén. Ezt persze hivatalosan azóta is tagadják, de rengeteg ember fantáziáját piszkálja, hogy vajon mi lehet a titokzatos 51-es körzetben, ahol állítólag ezt a különleges objektumot tárolják – nos, könnyen lehet, hogy nem csupán mese az egész.

Egy egykori amerikai ügynök most kitálalt az amerikai kormányról, és olyan dolgot mondott, amivel mindenkit sokkolt.

David Charles Grusch a légierőnél szolgált, majd ügynök lett belőle, állítólag 14 éven keresztül dolgozott a kormánynak. Elvileg egyebek között az ufókkal is foglalkozott, és megtudta, hogy az amerikaiak tulajdonában vannak olyan űrhajók, amik nem a Földről származnak – ráadásul nem csupán becsapódott roncsokról van szó, hanem épen megmarad járművekről is.

A veterán állítólag többször is dokumentálta ezeket a dolgokat, de ő maga nem látta az űrhajókat, mivel nem kapott hozzáférést, viszont a feljebbvalóitól hallott dolgokat. Egy idő után nem foglalkoztak vele, próbálták a szőnyeg alá söpörni az állításait, ezért végül úgy döntött, hogy a nyilvánossághoz fordul, mivel az embereknek joguk van tudniuk erről, hiába titkolja hosszú évtizedek óta az amerikai kormány.

Ha ez igaz, akkor az tényleg nagyon meghökkentő, hiszen ez nemcsak azt bizonyítaná, hogy vannak földönkívüliek, hanem azt is, hogy már a bolygónkon is jártak, és rengeteg dolgot nem tudunk még – de persze bizonyíték nélkül egyelőre ez is csupán egy elmélet.

Íme egy érdekes videó az 51-es körzetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás